Vervaagt jouw zomerse teint in de winter? Of is jouw zomer foundationkleur te donker in het winterseizoen? Stem jouw minerale poeder foundation af op de seizoenen! Meng of verwissel jouw zomer foundation met jouw winter foundation kleur. Grote kans dat in de winter een lichtere tint minerale foundation beter bij jouw huidtint past.  

Wil jij weten wat jouw winter foundation kleur is? Stuur een persoonlijk bericht naar onze Online Service of boek een Creative Experience voor persoonlijk kleur- en huidadvies van onze Creative Experts. 

 

Minerale foundation: de perfecte kleur voor in de winter 

Tijdens de winter zal jouw zongebruinde tint geleidelijk vervagen. Wanneer jij jouw zomer foundation gebruikt over een lichtere huidtint, kan jouw minerale foundation onnatuurlijk donker lijken. De tint van jouw foundation matcht niet meer met jouw huidtint. Door jouw minerale foundation te mengen of te verwisselen met een tint lichter, vind jij jouw perfecte winter foundation.  

Is jouw huidtint in de winter slechts een of twee tinten lichter dan in de zomer? Is dit verschil minimaal aanwezig? Dan zou jij jouw zomer foundation ook in de winter kunnen gebruiken. De minerale foundation smelt namelijk samen met jouw eigen huidoliën, waardoor de kleur natuurlijk zal ogen op jouw huid.  

Om jouw lichte huid in de winter meer kleur te geven, maak jij gebruik van een bronzer. Een minerale bronzer geeft jouw huid ook in de winter een zomerse Glow en brengt kleur en vorm terug in jouw gezicht.

Ontdek 4 manieren waarop jij minerale bronzer kunt dragen in jouw make-up look! Het is op veel meer manieren dan jij denkt!  

 

Jouw perfecte foundation mengen 

Doordat jouw zomerse tint geleidelijk lichter wordt, zal jouw ideale winter foundation niet direct matchen met jouw huidtint. In deze overgangsfase – tussen de zomer en de winter – kun jij jouw zomer foundation en winter foundation met elkaar mengen.  

Sprenkel een hoeveelheid van jouw zomer foundation en jouw winter foundation in een leeg potje. Houd de volgende richtlijnen aan voor de hoeveelheid van de lichte tint en de donkere tint: 

  • Van de zomer naar de winter: twee schepjes zomerkleur en een schepje winterkleur  
  • Van de winter naar de zomer: twee schepjes winterkleur en een schepje zomerkleur 

Bekijk ook de video van Elma waarin zij haar foundation mengt voor de ideale match. 

 

Minerale poeder foundation testen 

Om er zeker van te zijn dat jij jouw perfecte match foundation zal vinden, adviseren onze Creative Experts om de minerale foundation eerst te testen. Ons advies is om verschillende tinten testers van minerale foundation te bestellen die potentieel passen bij jouw huidtint en ondertoon.  

Bestel vandaag nog jouw minerale make-up testers. 

  • Wanneer jij de testers hebt ontvangen, kijken onze experts graag met jou mee om de perfecte foundation match te bepalen.  
  • Kom met ons in contact via de Online Service, om jouw perfecte tint minerale poeder foundation te bepalen. 
  • Heb jij jouw minerale foundation tint gevonden? Bestel jouw perfecte kleur op CreativeCosmetics.nl of in de Creative Cosmetics App 

In de onderstaande video vertelt topvisagiste Sharon 

  • Alles over de minerale foundation van Creative Cosmetics; 
  • Hoe jij de juiste foundation tint uitzoekt; 
  • Welke ondertoon jouw huid heeft; 
  • Hoe jij jouw perfecte foundation tint vindt door te testen. 

 

Ontdek jouw winter poeder foundation met Creative Cosmetics 

Wil jij weten wat jouw winter foundation kleur is? Stuur een persoonlijk bericht naar onze Online Service of maak een afspraak voor een Creative Experience. 

Ontdek jouw perfecte make-up match. Tijdens de Creative Experience krijg jij persoonlijk huid- en kleuradvies van een van onze Creative Experts. Wil jij graag ontdekken wat Creative Cosmetics voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak in onze Online Agenda. 

Foutje gezien? Wij horen het graag!Klik hier en mail ons