Hoe voorkom jij een droge huid in de winter? Geef jouw huid tijdens de strenge wintermaanden extra aandacht met de beste huidverzorging.  

Tijdens het koude en strenge winterseizoen is het geen overbodige luxe om jouw huid extra te verzorgen. Voorkom schrale wangen, droge handen en gesprongen lippen met de minerale make-up en natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics.  

De Creative Experts hebben de juiste verzorging en make-up op een rijtje gezet zodat jij jouw huid deze winter kan beschermen. Ontdek vandaag de Winter Essentials!   

 

Droge winterhuid 

In de wintermaanden hebben veel mensen last van een droge lichaamshuid. Door kou, temperatuurschommelingen en droge lucht kan jouw huid uitdrogen.  

Ook is het verleidelijk om in de winter lang en warm te douchen. Begrijpelijk! Maar wanneer jij een droge huid wilt voorkomen kun jij dit beter niet doen. Douche jij niet alleen heet, maar ook lang en zeer regelmatig? Dan wordt de buitenste laag van de huid en de natuurlijke huidoliën aangetast. Hierdoor droogt jouw huid uit. 

Wat kun jij doen tegen een droge huid in de winter? Bescherm en verzorg jouw huid met de beste lichaamsverzorging: 

  • Start één keer per week met het scrubben van jouw huid met het Mud & Scrub Mask. Hierdoor stimuleer jij de aanmaak van nieuwe huidcellen en verwijder jij droge plekken en schilfers.  
  • Houd jij van warm douchen? Gebruik dan na het douchen de Creative Skin Oil of de Love Your Body Milk om de vochtbalans van jouw huid te herstellen.  
  • Tot slot verzorg jij droge en schrale handen en plekjes met de Intensive Hand & Body Crème. Met een hoog gehalte Calendula Extract wordt de droge huid intensief gehydrateerd. De crème trekt snel in waardoor er geen vettig laagje achterblijft. 

 

Voorkom droge en schrale lippen 

Droge lippen kunnen ontstaan door schommelingen in de temperatuur en de koude winterwind. Hierdoor verdampt er meer vocht uit de lippen en ontstaan droge lippen.  

Heb jij tijdens de winter last van droge, gebarsten en schrale lippen? Geen zorgen! Met de juiste verzorging voorkom jij droge lippen. Gebruik de natuurlijke lipgloss van Creative Cosmetics. Niet alleen de intense kleur van de lipgloss van Creative Cosmetics is wat jouw lippen onweerstaanbaar maakt. Ook de balans van plantaardige oliën, zoals Shea Butter en Castor Olie, maken jouw lippen om te zoenen! 

Lees ook: Verzorgende lipgloss die niet plakkerig is 

 

Foundation in de winter 

De minerale foundation van Creative Cosmetics geeft niet alleen een perfecte egale dekking op de huid. Onze unieke formele werkt tevens verzorgend, antibacterieel en huidherstellendDeze twee pure mineralen zorgen ervoor dat jouw huid in de winter wordt verzorgd 

BORON NITRIDE 

Boron Nitride is de diamant onder de mineralen. Door het gebruik van ‘de diamant’ Boron Nitride in onze unieke formule ervaar jij een zijdezacht en soepel gevoel na het aanbrengen van onze minerale make-up. Daarbij heeft Boron Nitride uitstekende huid hechtingseigenschappen waardoor make-up gedurende een lange tijd op het gezicht blijft zitten. Zo heb jij langer plezier van jouw look met Creative Cosmetics. Bovendien verstopt het de poriën niet en irriteert de huid niet. Hierdoor is de minerale make-up zeer geschikt voor de gevoelige huid.  

SILICA 

Silica is een van de meest voorkomende mineralen in onze aardkorst. Dit natuurlijke ingrediënt is zeer populair en wordt veel gebruikt in medicijnen en vitamines. Door het verrijken van onze minerale make-up met ‘Gehydrateerde Silica’ verhogen wij de kwaliteit van onze make-up. Silica heeft de eigenschap om overtollig olie en zweet te absorberen, zodat de make-up langer blijft zitten. Daarbij helpt het de make-up beter aan de huid te hechten en is het mogelijk om de make-up makkelijker over het gezicht te verspreiden. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Ontdek jouw winter poeder foundation met Creative Cosmetics 

Wil jij weten wat jouw winter foundation kleur is? Stuur een persoonlijk bericht naar onze Online Service of maak een afspraak voor een Creative Experience. 

Ontdek jouw perfecte make-up match. Tijdens de Creative Experience krijg jij persoonlijk huid- en kleuradvies van een van onze Creative Experts. Wil jij graag ontdekken wat Creative Cosmetics voor jou kan betekenen? Maak direct een afspraak in onze Online Agenda. 

Foutje gezien? Wij horen het graag!Klik hier en mail ons