Verkleurt jouw huid snel tijdens de zomer? Stem jouw minerale poeder foundation af op de seizoenen! Meng of verwissel jouw winter foundation kleur met jouw zomer foundation kleur. In de zomer past namelijk een donkere tint minerale foundation beter bij jouw huidtint. 

Wil jij weten wat jouw zomer foundation is? Stuur een persoonlijk bericht naar onze Online Service of maak een afspraak voor een Creative Experience.

 

Minerale foundation: De perfecte kleur voor in de zomer 

Tijdens de zomer zal jouw huidtint geleidelijk verkleuren. Wanneer jij jouw winter foundation gebruikt over jouw zomerse Glow, kan jouw huid onnatuurlijk bleek en grauw lijken. De tint van jouw foundation matcht niet meer met jouw huidtint. Door jouw minerale foundation te mengen of te verwisselen met een tint donkerder, vind jij jouw perfecte zomer foundation. 

Door de minerale foundation van Creative Cosmetics aan te brengen op jouw gezichtshuid creëer jij rust in het gezicht en een egale basis voor jouw make-up look. Vind jouw perfecte kleur foundation in slechts 3 stappen. Klik hier en lees verder. 

 

Jouw perfecte foundation mengen

Jouw huid verkleurt tijdens de zomer geleidelijk. Om die reden zal jouw ideale zomer foundation niet een directe match zijn met jouw huidtint. In deze overgangsfase - tussen winter en zomer - kun jij jouw winter foundation en jouw zomer foundation met elkaar mengen. 

Sprenkel een hoeveelheid van jouw zomerfoundation en jouw winter foundation in een leeg potje. Houd de volgende richtlijnen aan voor de hoeveelheid van de lichte tint en de donkere tint:

  • Wanneer het zomer wordt, gebruik jij meer van de donkere tint foundation. 
  • Wanneer het winter wordt, gebruik jij meer van de lichte tint foundation.

Wil jij weten hoe Elma haar foundation mengt voor haar ideale match? Klik hier en bekijk de video. 

 

Minerale poeder foundation testen 

Om er zeker van te zijn dat jij jouw perfecte foundation match gaat vinden, raden onze visagisten aan om meerdere testers te bestellen. Ons advies is om 3 tot 4 testers van verschillende tinten minerale foundation te bestellen die een gelijkenis hebben met jouw huidtint en ondertoon. 

Bestel vandaag nog jouw minerale make-up testers

  • Wanneer jij de testers hebt ontvangen, kijken wij graag met jou mee om de perfecte tint minerale poeder foundation te bepalen.
  • Heb jij jouw foundation tint bepaald? Bestel jouw minerale foundation in onze webshop
  • Kom met ons in contact voor het vinden van de perfecte tint minerale poeder foundation via de Online Klantenservice

In de onderstaande videovertelt topvisagiste Sharon:

  • Alles over de minerale foundation van Creative Cosmetics;
  • Hoe jij de juiste foundation tint kiest;
  • Welke ondertoon jouw huid heeft;
  • Hoe jij jouw perfecte tint foundation vindt door te testen.  

 

 

Ontdek jouw zomer poeder foundation met Creative Cosmetics 

Wil jij weten wat jouw zomer foundation is? Stuur een persoonlijk bericht naar onze Online Service of maak een afspraak voor een Creative Experience.

Ontdek jouw perfecte make-up match. Tijdens de Creative Experience krijg jij persoonlijk kleur- en huidadvies van een van onze topvisagisten. Wil jij graag ontdekken wat Creative Cosmetics voor jou kan betekenen? Maak een afspraak.

Foutje gezien? Wij horen het graag!Klik hier en mail ons