Afglijdende foundation, uitgelopen oogmake-up en een glimmend voorhoofd van een vette zonnebrandcrème. De zomer is niet het favoriete seizoen van make-upliefhebbers. Pas daarom jouw make-up routine aan op dit zonnige seizoen voor een natuurlijke en stralende make-up look.  

Lees hier de Summerproof minerale make-up tips van de Creative Experts. 

 

Voorkom dat je foundation van je gezicht afglijdt 

Tijdens de warme zomerdagen wil jij voorkomen dat jouw foundation van jouw gezichtshuid afglijdt. Kies daarom voor een minerale poeder foundation in plaats van make-up op oliebasis. Jij gebruikt tijdens de zomer de minerale foundation van Creative Cosmetics, zodat: 

  • Jouw huid kan blijven ademen; 
  • Jouw make-up lang en goed blijft zitten; 
  • Het een betere camouflage en dekking geeft; 
  • Jouw huid beter wordt beschermd. 

Heb jij tijdens de zomer een glimmend gelaat door zweet of een vette zonnebrandcrème? Gebruik over jouw minerale poeder foundation een Finishing Touch met een matterende finish. Een Finishing Touch fixeert, verfijnt en laat jouw basis make-up samensmelten. Bovendien absorbeert het overtollige oliën en zweet voor een langdurige stralende look. 

Lees ook: Onze unieke foundation formule voor een gezonde huid 
 

Gebruik een matte bronzer voor een Sunkissed look 

Warm jouw geëgaliseerde teint op met een minerale bronzer. Gebruik tijdens warme en zonnige dagen een matterende bronzer, zoals de bronzer Sunny Ibiza. Breng de matte minerale bronzer aan met de Bronzer Kwast op de plekken waar de zon jouw gezicht als eerst raakt: langs de haarlijn, onder de jukbeenderen, op de neusrug en onder de kaaklijn.  

Bekijk hier hoe Elma een zomerse make-up look creëert met de matte bronzer Sunny Ibiza.  

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service. 

 

Ontdek jouw zomer poeder foundation met Creative Cosmetics 

Wil jij weten wat jouw zomer foundation is? Stuur een persoonlijk bericht naar onze Online Service of maak een afspraak voor een Creative Experience.

Ontdek jouw perfecte make-up match. Tijdens de Creative Experience krijg jij persoonlijk kleur- en huidadvies van een van onze topvisagisten. Wil jij graag ontdekken wat Creative Cosmetics voor jou kan betekenen? Maak een afspraak.

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons