Wanneer het zweet langs je verhitte gezicht gutst, je strepen krijgt in je foundation en je mascara begint uit te lopen, dan is het aan te raden om je make-up aan te passen op het weerbericht. 

Hoe je je make-up netjes houdt op een bloedhete, zweterige dag? Lees hier onze zweet vriendelijke make-up tips!

 

Gebruik de Vegan Eye Primer

Gebruik tijdens warme dagen de Vegan Eye Primer. De Eye Primer zorgt ervoor dat jouw ooglook niet vervaagt, uitloopt of ophoopt in de plooien van je ogen. Daarnaast geeft het jouw ooglook een super intens effect! 

Ook als je geen oogmake-up draagt is het aan te raden om de eye primer te gebruiken. De Vegan Eye Primer geeft de huid rondom de ogen een verfrissende boost, heeft een gunstige werking op de elasticiteit van de huid en kalmeert de geprikkelde (of gevoelige) huid. 

 

Minerale Finishing Touch 

Wanneer je make-up draagt tijdens tropische temperaturen, dan wil je dat je huid vrij kan blijven ademen. Het gevoel dat je geen make-up draagt. Daar ben je op een warme dag super blij mee! Gebruik daarom natuurlijke basis make-up die samensmelt met de huidoliën. Wat jij nodig hebt voor een natuurlijke basis make-up, lees je hier

Wanneer jij jouw basis make-up hebt aangebracht, wil jij heel de dag door kunnen stralen. Gebruik daarom de minerale Finishing Touch van Creative Cosmetics. Gebruik de finishing touch als laatste stap om ervoor te zorgen dat de eerder aangebrachte producten mooi samensmelten en je make-up de hele dag mooi blijft zitten zonder dat het verdwijnt of uitloopt.

 

Reinigen en Verzorgen 

Door de bloedhete temperaturen bereiken zweet, viezigheid en vet hun hoogtepunt in de zomer. Het is daarom extra belangrijk om dagelijks je gezicht tweemaal intensief te reinigen. Gebruik hiervoor natuurlijke verzorgingsproducten die de (door de zon) gevoelige huid ondersteunen in hun natuurlijk herstelproces. 

Zo gebruik je de zachte en milde Reinigingsmelk voor het verwijderen van oppervlaktevuil op de huid. De Reinigingsmelk heeft een kalmerende werking op de huid en reguleert de vochtbalans. Vervolgende gebruik je de verfrissende Reinigingslotion die de huid tot diep in de poriën zuivert. Zo heb je minder kans op onzuiverheden en wordt de huid optimaal verzorgt. 

 

Extra Hydratatie

Tijdens het warme weer moet je goed drinken om je vochtbalans op peil te houden. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de huid! Door de hoge temperaturen, de blootstelling van de huid aan schadelijke uv-straling en airco’s droogt de huid sneller uit. Gebruik daarom een luchtige en verzorgende crème zoals de Sensitive Repair Fluid

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Minerale Make-up Pakketten 

Een perfecte en natuurlijke look in een handomdraai voor een stralende huid.

Ben je op zoek naar een combinatie van minerale make-up voor een egale en natuurlijke basis? Zoek niet verder! 

Met deze fijne producten realiseer jij die perfecte, natuurlijke look binnen no-time.

De pure mineralen ondersteunen het herstellend vermogen van de huid en smelten samen met je eigen huidoliën voor een zachte uitstraling.

Bekijk hier onze Minerale Make-up Pakketten