De Magie van Creative Cosmetics: De Creative Experience

Welkom bij de Creative Cosmetics blog!

We zijn ontzettend enthousiast om weer een onvergetelijke Creative Experience met jullie te delen. Deze Creative Experience stond volledig in het teken van drie vriendinnen die wat te vieren hadden en dit graag stralend wilden doen in de make-up van Creative Cosmetics! 

Bij aankomst werden de dames hartelijk begroet door onze getalenteerde visagiste. Er hing een sfeer van enthousiasme en nieuwsgierigheid in de lucht. Ze waren verheugd om te horen dat we maar liefst 33 kleuren foundation hadden, speciaal ontwikkeld voor verschillende huidtinten. Dit nieuws zorgde voor een lach op hun gezichten en een gevoel van opluchting.

WAT WAREN DE DAMES ENTHOUSIAST!

Een van de deelnemers, met een stralende glimlach, deelde haar oprechte ervaring nadat onze visagist de make-up bij haar had aangebracht: "Ik was echt verrast door de 33 kleuren foundation van Creative Cosmetics. Als vrouw met een wat donkerdere huidskleur, is het altijd een uitdaging geweest om een foundation te vinden die goed bij mijn teint past. Maar tijdens deze workshop vond ik eindelijk de perfecte match! De foundation blendde moeiteloos met mijn huid en gaf me een prachtige, natuurlijke uitstraling."

Nadat de tweede dame was opgemaakt gaf zij aan dat ze al een tijdje onze skincare gebruikt maar nu ze onze make-up heeft geprobeerd, nooit meer anders wilt: "Ik voel me zelfverzekerd en mooi. Ik kamp helaas met een erg droge en wat rode huid. Andere cosmetica verergeren dit alleen maar. Sinds ik de producten van Creative Cosmetics gebruik gaat het een stuk beter. Mijn huid voelt zachter en minder droog aan. Je hoeft maar een dun laagje aan te brengen voor een mooi en natuurlijk resultaat, waardoor je ook lang met een product kunt doen. Nu ik de foundation op heb en mijn huid zowel zacht aanvoelt als er gezond uitziet, vraag ik mij af waarom ik hier nu pas achter kom.."

Bij Creative Cosmetics begrijpen we dat het vinden van de perfecte teint foundation essentieel is voor een vlekkeloze make-up look. Daarom vinden wij het zo leuk om te horen dat de derde dame tijdens onze experience haar ideale teint gevonden heeft, maar ook haar perfecte kleur bronzer: "Als Indonesische vrouw kan het lastig zijn om de perfecte teint foundation en bronzer te vinden. Maar dankzij Creative Cosmetics heb ik nu zeker de juiste kleuren gevonden die perfect bij mijn huidskleur passen. Het blend ook perfect samen met mijn huid en het voelt alsof je eigenlijk niet eens foundation draagt.” Zei ze, "Normaal gesproken voel ik mijn foundation en andere make-up altijd zitten, omdat het plakkerig wordt op een gegeven moment. Maar bij de producten van Creative Cosmetics, waaronder de poeder foundation, voelt het alsof ik niks op mijn huid heb zitten. Het resultaat is een natuurlijke look waarvoor je maar heel weinig product hoeft aan te brengen. Ik ben er ontzettend blij mee!"

De lieve dames waren ontzettend blij met hun look. Na een leuke fotoshoot en een toast op vriendschap, gezondheid en het weekend, zijn ze vol zelfvertrouwen stralend de deur uitgestapt. Met de zekerheid dat hun make-up blijft zitten waar het hoort! 

Wauw..! Wat was deze Creative Experience weer ontzettend leuk!

Ben jij ook opzoek naar jouw perfecte teint of misschien gewoon naar een leuk uitje om samen met je vriendinnen, moeder, oma of tante te doen?

Boek dan nu ook jouw Creative Experience!

Veel liefs,

Team Creative Cosmetics