Waarschijnlijk gebruik jij de minerale wenkbrauwpoeder van Creative Cosmetics voornamelijk voor het tekenen en shapen van jouw wenkbrauwen. Maar wist jij dat jij onze minerale wenkbrauwpoeder voor maar liefst vier verschillende doeleinden in jouw make-uplook kunt gebruiken? De Creative Experts delen de vier manieren om de veelzijdige wenkbrauwpoeder te gebruiken. Spoiler alert: je kunt het zelfs gebruiken als Eyeliner!  

 

Natuurlijke wenkbrauwen teken met poeder

De vorm van jouw wenkbrauwen bepaalt voor een groot deel de expressie van jouw gezicht. Hoe jij wenkbrauwen tekent en Shaped is dus erg bepalend voor jouw uitstraling. Daarnaast zorgen verzorgde wenkbrauwen er ook voor dat jouw ogen geaccentueerd worden. Wanneer de aandacht meer op jouw ogen komt te liggen, krijgt jouw gezicht een optische lift voor een jeugdige, frisse en open uitstraling. 

Voor de wenkbrauwen van jouw dromen kam jij eerst jouw wenkbrauwen goed door met het Wenkbrauwborsteltje. Zo breng jij in een handomdraai jouw wenkbrauwen in model. Breng vervolgens met een lichte hand een kleine hoeveelheid van de wenkbrauwpoeder aan met de Wenkbrauwkwast. Gebruik vederlichte bewegingen om haartjes na te bootsen en gaten in jouw wenkbrauwen op een natuurlijke manier op te vullen.

 

Wenkbrauwpoeder gebruiken als oogschaduw

Wist jij dat jij onze minerale wenkbrauwpoeder als een natuurlijke oogschaduw kunt gebruiken? Ja, echt waar! Breng voor het aanbrengen van de poeder een kleine hoeveelheid vegan Eye Primer aan met jouw ringvinger. Pak vervolgens de Oogschaduw kwast om de wenkbrauwpoeder gericht mee aan te brengen op het ooglid. Blend de harde lijnen vervolgens goed uit met de Blend kwast

 

Een vloeibare eyeliner van wenkbrauwpoeder

Je kunt de natuurlijke wenkbrauwpoeder ook gebruiken als een vloeibare eyeliner. Het is heel eenvoudig: jij mengt een paar druppels water met een klein beetje poeder. Vervolgens mix jij dit tot een glad mengsel. Dip vervolgens de platte Wenkbrauwkwastin de mix en trek net boven de wimperrand een rechte lijn langs het ooglid. Let er op dat de mix dun genoeg is om gelijkmatig één rechte lijn aan te brengen boven jouw wimpers. Voelt het mengsel dik of korrelig aan? Voeg dan iets meer water toe, net zolang tot het een dunne maar gepigmenteerde mix is. 

 

Grijze haren bedekken met wenkbrauwpoeder

Zijn die paar grijze haren een doorn in jouw oog? Dan kun jij met onze minerale wenkbrauwpoederjouw uitgroei in een handomdraai wegwerken. Breng met het oogschaduwkwastje een kleine hoeveelheid wenkbrauwpoeder aan op de grijze haren of de uitgroei. Druk het kwastje goed in het haar om er zeker van te zijn dat de poeder zich goed hecht aan het haar. 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons