Verleidelijk lange en volle wimpers, wie wilt dat niet? Helaas zijn we hier niet allemaal van nature mee gezegend. Geen zorgen: De visagisten van Creative Cosmetics hebben 5 stappen voor jou op een rijtje gezet voor optisch langere wimpers! Spoiler alert: met de juiste verzorging en reiniging van jouw ogen kom jij al een heel eind.  

Benieuwd hoe jij jouw wimpers extra lang en volumineus laat lijken? Lees snel verder.

 

Stap 1: Natuurlijke verzorging aanbrengen

Het verzorgen van de huid rondom de ogen met een zacht en mild product is ontzettend belangrijk. Dit stukje huid is namelijk veel dunner dan de rest van jouw huid en heeft dus behoefte aan intense verzorging en extra hydratatie. Bovendien ziet de huid rondom jouw ogen er snel vlekkerig uit.

De skincare experts van Creative Cosmetics raden de milde Oogcrème aan voor intense hydratatie en een frisse oogopslag. Want geloof ons: jouw mooie ogen (en wimpers!) spreken meer als de huid rondom de ogen er fris en verzorgd uitziet. 

 

Stap 2: Kammen met het wenkbrauwborsteltje

Eén van onze trucs voor lange wimpers? Het kammen van de wimpers voordat jij mascara aanbrengt! Door jouw wimpers door te kammen met het zachte wenkbrauwborsteltje van Creative Cosmetics separeer jij de haren, waardoor de wimpers langer lijken en jij de mascara met precisie kunt aanbrengen.

 

Stap 3: Mascara aanbrengen

Volumineuze wimpers creëer jij in een handomdraai met de natuurlijke en verzorgende zwarte mascara van Creative Cosmetics

Breng voor lange, verleidelijke wimpers de natuurlijke mascara met een zigzaggende beweging aan vanaf de wimperaanzet. Zo vallen de wimpers perfect tussen de haartjes van de mascara borstel en creëer jij extra volume en lengte. 

Tip: is één laagje mascara niet genoeg? Laat de mascara ongeveer een minuutje drogen op de wimpers en breng dan een tweede laag aan. Zo creëer jij nog vollere wimpers en blijven de wimpers mooi gesepareerd.

 

Stap 4: Oogpotlood aanbrengen

Wanneer jij een donkere kleur oogpotlood dichtbij de wimperrand aanbrengt, valt het minder op als jouw wimpers wat korter zijn of als er een paar ontbreken. Breng daarom het natuurlijke bruine oogpotlood van Creative Cosmetics aan op de bovenste waterlijn van jouw oog voor een zachte oogopslag en de illusie voor volle wimpers. Het maakt meteen een groot verschil!  

 

Stap 5: Natuurlijke reiniging van Creative Cosmetics

‘Vergeet’ jij soms na een lange dag jouw ogen te reinigen en jouw oogmake-up te verwijderen? Begrijpelijk, maar het is erg belangrijk om jouw mascara volledig te verwijderen voordat jij gaat slapen. Als jij de hele dag lang mascara draagt, verliest de formule haar hydraterende eigenschappen. Hierdoor neemt het risico op het breken van de wimpers toe. 

Reinig jouw ogen dus goed met onze kalmerende Reinigingsmelk. De mix van pure ingrediënten in de reinigingsmelk werkt verzorgend en breekt make-up gemakkelijk af, waardoor de melk ideaal is voor het verwijderen van jouw oogmake-up. 

Voor prachtige wimpers op de lange termijn is het belangrijk om deze stappen iedere dag te herhalen. Wake up, selfcare, sleep and repeat! 

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons