Wil jij met minimale make-up technieken en producten een verfrissende look maken? Maak dan de monochrome make-up look: een stralende en natuurlijke make-up look met slechts één kleur. Hoe? De Creative Experts leggen jou de stappen uit!

Wist jij dat de minerale make-up van Creative Cosmetics multifunctioneel te gebruiken is? Zo gebruik jij een oogschaduw als lipkleur of een bronzer als oogschaduw. Onze minerale make-up producten zijn aan te brengen op meerdere delen van het gezicht en dus veelzijdig in gebruik.

 

Monochrome make-up look

Wat is monochrome make-up look? “Monochroom” betekent letterlijk “eenkleurig” en wordt gebruikt om aan te geven dat iets maar één (kleur)tint heeft. Een monochrome of ‘Monochromatic’ make-up look is een make-up techniek waarbij jij één kleur aanbrengt op verschillende delen van het gezicht. 

Als jij dezelfde kleurtint gebruikt voor jouw ogen, wangen en lippen creëer jij een harmonieuze en samenhangende look. Een eenkleurige make-up look oogt subtiel en natuurlijk, maar geeft jou toch een verfrissende uitstraling. Daarnaast is deze techniek een snelle en makkelijke manier om een volledige look te creëren. Jij hebt immers maar één product nodig!

 

Monochromatic Makeup aanbrengen

Welke kleur kies jij als jij één kleur mag kiezen? En hoe maak jij een geslaagde look met deze kleur? Zorg ervoor dat jij een kleurtint kiest waarmee jij jouw gewenste effect bereikt. 

Kies voor roze, zacht rood of beige als jij een natuurlijke Monochromatic make-up look wilt creëren. Deze neutrale kleuren complimenteren vrijwel alle huidskleuren en geven jou een subtiele make-up look. 

Houd jij meer van een opvallende make-up look? Kies dan voor oranje, paarse of donkere tinten voor jouw Monochromatic make-up look. Deze kleuren geven jou een opvallende make-up look die toch harmonieus en samenhangend is. 

Subtiele kleuren minerale make-up poeder

Opvallende kleuren minerale make-up poeder

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke make-up? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons