Na het aanbrengen van jouw natuurlijke basis make-up heb jij een egale dekking gecreëerd. Voor een extra stralende make-up look en een sprankelende uitstraling gebruik jij minerale highlighterDe licht reflecterende minerale highlighters van Creative Cosmetics geven jouw make-up look een subtiele glans die jouw natuurlijke uitstraling verfrist. Onze minerale highlighter smelt samen met de natuurlijke huidoliën, waardoor deze niet op de huid ligt. Het effect: een zachte glans die jouw uitstraling frisser en eleganter maakt en je natuurlijke schoonheid benadrukt. Er zijn meerdere manieren waarop jij de minerale highlighter kunt gebruiken in jouw make-up look. Spoiler alert: een highlighter hoeft niet alleen gebruikt te worden op het gezicht!

 

Highlighter op het jukbeen

Het jukbeen is bij uitstek de populairste plek om een highlighterop aan te brengen. Niet alleen creëer jij meer dimensie in jouw make-uplook. Jij geeft jouw gelaat ook een optische lift. De kunst van het aanbrengen van highlight is het strategisch aanbrengen zonder dat dit er overdreven of hard uitziet in de make-up look. De Creative Experts adviseren voor het aanbrengen van een zachte en elegante glans de Waaierkwast.

Verdeel een kleine hoeveelheid minerale highlighter op de zachte Waaierkwast. De een heeft meer zichtbare jukbeenderen dan de ander. Kijk dus eerst goed in de spiegel om te bepalen waar het hoogste punt van jouw jukbeen zit. Hier breng jij de highlighter met zachte en vegende bewegingen op aan. Let erop dat jij de highlighter enkel op de toppen van jouw jukbeenderen aanbrengt en niet op de appeltjes van jouw wangen, dit kan jouw gezicht namelijk voller laten lijken. 

 

Highlight aanbrengen op de neus

Wist jij dat jij jouw neus optisch rechter kan laten lijken door highlighter aan te brengen? Breng met de Highlight Kwast de highlighter op het meest smalle deel van de neusbrug. Gebruik zachte, vegende beweging om de minerale highlighter naadloos te laten aansluiten in jouw make-uplook. Wil jij jouw gelaat meer shapen en contouren? Breng dan de minerale highlighter ook zachtjes aan op jouw  voorhoofd, kin en bovenlip in combinatie met een bronzer. Door deze punten te benadrukken breng jij op een natuurlijke manier dimensie terug in jouw gezicht en lijkt jouw gezicht in een handomdraai symmetrisch. 

 

Breng highlighter aan op het lichaam

Heb jij binnenkort een avondje uit of een feestje? En wil jij de showstopper zijn van de avond? Dan mag een zachte feestelijke glans op jouw lichaam niet ontbreken! Breng met de Waaierkwast de minerale highlighter met vegende bewegingen aan op jouw sleutelbeenderen, schouders en boezem voor een feestelijke uitstraling. Tip: Jij kunt de minerale highlighter ook mixen met de Intensive Hand & Body Crèmevoor een stralende en gehydrateerde huid.

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service

 

Foutje gezien? Wij horen het graag!Klik hier en mail ons