Met de perfecte lipstick beleef jij intense kleur en ultrazachte lippen. Lippenstift is tegenwoordig vrijwel in elke kleur en finish verkrijgbaar. De keuze is reuze! Het kan daarom een uitdaging zijn om de juiste kleur lippenstift te bepalen. Onze oprichtster Elma Maaskant helpt jou bij het kiezen van de perfecte kleur lipstick. 

Kies jouw perfecte lippenstift kleur uit de natuurlijke lipstick collecties van Creative Cosmetics. 

 

Natural Pinks Natural Lipstick Collectie

De limited kleurcollectie Natural Pinks is ontwikkeld om jouw lippen nét dat beetje extra te geven waar jij naar op zoek bent. Met verschillende zachte, natuurlijke roze tinten in matte en satin finishes is er in de Natural Pinks - collectie voor alle ondertonen een zachte kleur te vinden die perfect is voor iedere dag.

Radiant Reds Natural Lipstick Collectie

Wij hebben ons voor de limited kleurencollectie Radiant Reds laten inspireren door verschillende rode kleurschakeringen die overal in de natuur terug te vinden zijn. Ben jij op zoek naar een zachte, kersenrode kleur? Of juist een klassieke rode lipstickkleur die jouw feestelijke look helemaal afmaakt? In de Radiant Reds - collectie is er voor ieder wat wils!

Vivid Blossoms Natural Lipstick Collectie

Voor de ontwikkeling van de limited kleurcollectie 'Vivid Blossoms' hebben wij ons laten inspireren door verschillende prachtige, heldere bloemkleuren die te vinden zijn in de natuur. In deze collectie stelen zachte, unieke rood-roze tinten de show. In de Vivid Blossoms - collectie is er zeker weten een prachtige bloemkleur die perfect past bij jou én de look die jij wilt creëren.

Wil jij persoonlijk advies over onze minerale make-up en natuurlijke verzorging? Wij helpen jou graag met het vinden van de juiste kleuren en producten. Stuur een bericht naar onze klantenservice voor persoonlijk online advies. 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons