Is een gezichtsmasker een luxe product of doet het daadwerkelijk wat voor de huid? Gezichtsmaskers doen zeker iets voor jouw huid, mits jij een masker gebruikt die past bij jouw huidtype. Een masker geeft de huid in een korte tijd een heuse boost en vult de tekorten van jouw huid aan.

Heeft jouw huid behoefte aan extra verzorging? Creëer voor jezelf een ontspannende spa-middag en ontdek de natuurlijke gezichtsmaskers van Creative Cosmetics. Van een zuiverend kleimasker met exfoliërende eigenschappen tegen een onzuivere huid tot een vitaliserend en vochtinbrengend masker voor de doffe en rijpe huid. 

 

Aanbrengen van een gezichtsmasker

Een gezichtsmasker breng jij één à twee keer per week aan op de huid. Hoe vaak jij een masker aanbrengt is afhankelijk van de behoefte van jouw huid. Zie het als een mooi extraatje op jouw dagelijkse verzorgingsroutine. Want jouw dagelijkse skincare routine moet op orde zijn. Lees hier 7 tips voor de dagelijkse verzorging van de huid

Voordat jij een masker aanbrengt is het belangrijk om jouw huid goed te reinigen. Doordat jij jouw huid reinigt, kan jouw huid de actieve werkstoffen van het masker beter opnemen. Voor een frisse en schone huid gebruik jij de natuurlijke gezichtsreinigingsproducten van Creative Cosmetics

 

Een exfoliërend masker voor ieder huidtype

Een exfoliërend masker is zeer geschikt voor elk huidtype. Door de huid te exfoliëren, oftewel te scrubben, vernieuw je de huid door oude huidcellen te verwijderen en stimuleer je de doorbloeding van de huid. Het resultaat: een zijdezachte en gladde huid. Het scrubben van de huid heeft ook een reinigende werking waardoor het een goede basis is voor het aanbrengen van een vitaliserend gezichtsmasker. 

Creative Cosmetics’ Mud & Scrub Mask combineert de kracht van intensieve zuivering met exfoliërende ingrediënten. De exfoliërende abrikozenpitjes zijn goed voelbaar, zacht van structuur en laten de huid zijdezacht aanvoelen. Je kunt het Mud & Scrub Mask gebruiken als exfoliërend masker door het masker met natte vingers en ronddraaiende bewegingen aan te brengen. Hierdoor worden vuildeeltjes en dode huidcellen verwijdert. Spoel vervolgens het product direct af met lauwwarm water. 

Lees ook: Het Mud & Scrub Mask als natuurlijke body scrub

 

Een kleimasker voor een onzuivere huid

Een kleimasker is zeer geschikt voor de onzuivere en vette huid. Het Mud & Scrub Mask van Creative Cosmetics bevat Koalin Klei. Deze witte klei werkt absorberend waardoor het giftstoffen uit de huid onttrekt. Verder heeft het ontstekingsremmende werking en is het rijk aan vitamines en mineralen. Het is mild waardoor het geschikt is voor de gevoelige huid. Terwijl de Koalin Klei de huid zuivert van oneffenheden, voeden de natuurlijke oliën en plantenextracten de huid voor een glad en zacht resultaat. Ontdek de natuurlijke ingrediënten van het kleimasker in onze Ingrediënten Encyclopedie

Het kleimasker van Creative Cosmetics breng jij aan op een gereinigde huid. Tip! Gebruik een beauty spatel om hygiënisch een royale hoeveelheid masker uit de pot te halen. Wanneer jij het masker 10 minuten laat intrekken, absorbeert de klei vuil en gifstoffen uit de poriën. Daaropvolgend kun jij met ronddraaiende bewegingen en natte vingers de dode huidcellen verwijderen en de doorbloeding stimuleren met de exfoliërende ingrediënten van het masker. 

 

Vitaliserend crèmemasker voor de droge en rijpere huid

Een crème masker is zeer geschikt voor de droge en rijpere huid. Wees voorzichtig met het gebruik van een crèmemasker bij een acne huid. Een te volle crèmemasker kan het tegenovergestelde effect geven bij een acne huid. 

Lees ook: Make-up en verzorging voor de acne huid

Creative Cosmetics’ Recover & Care Mask werkt anti-aging, het gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen en het versterkt de elasticiteit en het volume van de huid. Het vitaliserende crèmemasker is rijk aan natuurlijke oliën en heeft een milde structuur. Een van deze oliën is Amandelolie. Deze olie gaat het verouderingsproces tegen met een boost van vitamines en antioxidanten. De vochtbalans wordt weer op peil gebracht en de huid krijgt een gezonde glow.

 

Wil jij graag advies ontvangen over onze natuurlijke verzorging? Wij begrijpen jouw vragen en helpen je graag verder om het mooiste in jezelf naar boven te halen! Stuur ons een bericht naar onzeOnline Service en onze topvisagisten en skincare experts staan 6 dagen per week voor je klaar om jou het beste te adviseren. 

 

Verzorgingspakketten van Creative Cosmetics

Ben jij op naar een combinatie van skincare producten waarmee jij je huid optimaal verzorgt? Zoek niet verder! De skincare experts van Creative Cosmetics hebben verschillende verzorgingsproducten gecombineerd. Bekijk ze hier! Het perfecte verzorgingsritueel voor een huid die er stralend uitziet en gezond aanvoelt.  

De mix van verzorgende plantenextracten zorgt voor een heerlijk zachte huid met een goede beschermlaag. Kies voor deze handige combinatie en start direct met het optimaal verzorgen van jouw huid!

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons