Jouw verzorgingsroutine staat op het punt een gezonde update te krijgen. Met dit verzorgingsproduct maak jij jouw huid soepel en zacht: het Mud & Scrub Mask van Creative Cosmetics 

Ziet jouw huid er grauw, dof of minder glad uit? Dan kan jouw huid wel een scrubbeurt gebruiken. De kans is namelijk groot dat jij in jouw opperhuid te veel dode huidcellen hebt. Dode huidcellen doen jouw poriën verstoppen, veroorzaken onzuiverheden en geven de huid een grauwe gloed. 

Hoe jij jouw huid optimaal kunt verzorgen met onze natuurlijke scrub voor het gezicht en het lichaam, lees jij hier.  

 

De voordelen van scrubben  

Maak scrubben een vast onderdeel van jouw huidverzorgingsroutine. Het heeft ontzettend veel voordelen voor de huid! Door het scrubben van jouw gezicht- en jouw lichaamshuid met een natuurlijke scrub verwijder jij dode huidcellen, stimuleer jij de bloedcirculatie en verminder jij de kans op onzuiverheden en ingegroeide haartjes. 

Verwijdert dode huidcellen 

Door de huid te scrubben met het Mud & Scrub Mask verwijder jij dode huidcellen. De natuurlijke scrub bestaat uit fijngemalen abrikozenpitten die jij over de huid wrijft om losliggende cellen te verwijderen. Door vervolgens de natuurlijke scrub af te spoelen, spoel jij de dode huidcellen van jouw huid af. Zorg er wel voor dat jij niet te hard wrijft! Hierdoor kun jij nieuwe huidcellen van de opperhuid beschadigen.  

Stimuleert de bloedcirculatie 

Door de wrijving van de fijngemalen abrikozenpitten tegen de opperhuid wordt de bloedcirculatie van de huid gestimuleerd. Dit is superbelangrijk! Wist jij namelijk dat een slechte bloedcirculatie de huid een grauwe gloed geeft? Wanneer jij de bloedcirculatie stimuleert door het scrubben van de huid:  

  • Worden gifstoffen en vocht sneller afgevoerd; 
  • Verhoogt het de toevoer van voedingsstoffen en hormonen. Hierdoor krijg jij die gezonde kleur terug op jouw huid.  

Vermindert ingegroeide haartjes en onzuiverheden 

Verstopte poriën en ingegroeide haartjes ontstaan door te veel dode huidcellen op de opperhuid. Wanneer jij jouw huid regelmatig scrubt en ontdoet van dode huidcellen verminder jij de verstopping van poriën en haarzakjes. Op deze manier verklein jij de kans op onzuiverheden, zoals puistjes en mee-eters. Daarnaast maak jij de weg vrij voor haartjes, zodat zij op de juiste manier kunnen groeien.  

Gladde en soepele huid 

Het scrubben van de huid stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen. Jij versnelt de huidvernieuwing op een gezonde manier door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de bloedcirculatie. Het resultaat? Een stevige, gladde en soepele huid!  

 

Dit is hoe jij moet scrubben 

Voor het scrubben van de gezichtshuid en de lichaamshuid maak jij gebruik van de natuurlijke scrub van Creative Cosmetics. Het Mud & Scrub Mask is een intensieve reiniging, te gebruiken als scrub en als masker. Het basisingrediënt van dit masker is Koalin Klei. Deze witte klei zuivert en reinigt de huid op milde wijze. In combinatie met de zachte en exfoliërende abrikozenpitjes laat het de huid zijdezacht aanvoelen. 

Hoe vaak mag ik mijn huid scrubben?  

De Creative Experts adviseren om een gezonde huid niet meer dan één keer per week te scrubben. Heb jij een droog huidtype? Dan adviseren wij jou om slechts één keer per maand te scrubben. Een vette huid kan wel één tot twee keer per week gescrubd worden.  

Weet jij wat jouw huidtype is? Doe dan de Online Huidtype Test van Creative Cosmetics en vind jouw perfecte verzorging match. Door het beantwoorden van een aantal simpele vragen kunnen wij jou voorzien van online persoonlijk huidadvies! 

Pas op: scrub jouw huid niet te vaak. Dit is niet goed voor de huid! Door te vaak en te hard te scrubben veroorzaak jij irritatie, roodheid en een droge huid. Of jij creëert het tegenovergestelde effect waarbij de huid sneller en meer talg aanmaakt. Hierdoor wordt de kans op verstopte poriën vergroot.  

Scrubben van het lichaam  

Scrub de lichaamshuid met de natuurlijke body scrub van Creative Cosmetics. Verdeel de scrub over jouw handpalmen en wrijf met zachte cirkelvormige bewegingen over de huid. Zet niet te veel druk, de scrub doet zijn werk! Masseer de scrub over de huid en besteed extra aandacht aan ruwe plekjes, zoals jouw knieën, enkels en ellebogen. Spoel vervolgens de huid af met lauwwarm water.  

Jouw huid kan na het scrubben extra hydratatie gebruiken. Kies daarom voor een natuurlijk lichaamsverzorging dat helpt bij het hydrateren van jouw huid. 

Scrubben van het gezicht 

Scrub de gezichtshuid met het natuurlijk en exfoliërend masker van Creative Cosmetics. Alvorens verwarm jij de huid en open jij de poriën met behulp van een warme en vochtige handdoek. Breng het masker vervolgens royaal aan op het gezicht en de hals. Laat het masker maximaal 10 minuten intrekken. Scrub hierna de huid met zachte ronddraaiende bewegingen en vochtige handen, om de dode huidcellen te verwijderen. Wees extra voorzichtig bij de gevoelige huid rondom jouw ogen en lippen. Verwijder het masker met lauwwarm water en voedt de huid met jouw hydraterende crème. 

Doordat de scrub actieve werkstoffen bevat, zorgt het ervoor dat de doorbloeding van de huid geoptimaliseerd wordt. Zo kan de huid roder zijn na het verwijderen van het masker. Om deze reden adviseren wij om het masker 's avonds te gebruiken zodat de huid tijdens de nachtrust kan herstellen. 

 

De voordelen van scrubben met onze natuurlijke scrub zijn uitzonderlijk! Met het Mud & Scrub Mask versnel jij de huidvernieuwing op een gezonde manier door het verwijderen van dode huidcellen en het stimuleren van de bloedcirculatie. Het resultaat? Een stevige, gladde en soepele huid!   

 

Wil jij weten of onze natuurlijke scrub geschikt is voor jouw huidtype? Kom dan langs in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch of stuur een bericht naar onze Online Service. Met onze Online Service helpen wij jou online met persoonlijk advies over minerale make-up en natuurlijke verzorging. Stuur ons een bericht. 

 

Foutje gezien? Wij horen het graag! Klik hier en mail ons