Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

YES! De eerste dag van de Creative Care Month is gestart! Het nieuwe jaar staat voor de deur, wat gepaard gaat met goede voornemens. Maar waarom wachten met die goede voornemens, als jij vandaag al kunt beginnen samen met ons? 

Wij toveren de decembermaand om tot Creative Care Month: een maand waarin self-care centraal staat en waarin jij samen met Creative Cosmetics optimaal voor jezelf zult gaan zorgen.

Onze eerste tip: VERWENMOMENT! 

Verwen jezelf met een ontspannende avond (want wie wil dat nou niet)! Prik deze week een avond voor jezelf in jouw agenda. Kies voor een ontspannend masker onder het genot van een lekker kopje thee. Vergeet niet om na het masker jouw huid goed te verzorgen voordat jij naar bed gaat. Een avond waar niet alleen jouw huid van gaat opknappen, maar jij ook.

Schenk jouw huid het puurste uit de natuur met het Verwenpakket. Met dit pakket is jouw avond compleet. Het Verwenpakket bestaat uit: de Nachtcrème en het Recover & Care Mask. Met deze twee milde producten maak jij jouw huid soepel en zacht en creëer jij een heerlijk verwenmoment.

 

Wil jij niks missen en alle tips en tricks ook ontvangen in jouw mailbox? Schrijf je in en mis geen enkele update: https://www.creativecosmetics.nl/creativecare

 

De Creative Care Month is er voor iedereen die self-care net zo belangrijk vindt als wij, graag een steuntje in de rug wilt hebben of de beste tips over verzorging wilt ontvangen.

 

Ken jij iemand die zichzelf ook wilt onderdompelen in de wereld van Creative Care? Sharing is Caring. 

 

Benieuwd naar Verwenpakket waar jij profiteert van bijna 40% korting? Ontdek het pakket op onze website: https://www.creativecosmetics.nl/verwenpakket.html