Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Geef jij jezelf wel eens een compliment? Het is niet alleen waardevol om een ander een compliment te geven; jezelf complimenteren is namelijk een simpele manier van self-care. Een compliment krijgen van een ander geeft jou een goed gevoel en energie; en dit is dan ook de reden waarom jij jezelf ook eens een compliment mag geven!

Na een dag hard werken, bij een leuke outfit of als jij iets moois hebt bereikt is het fijn om ook eens tegen jezelf te zeggen dat jij trots bent. Complimenten zijn motiverend en geven jouw zelfvertrouwen een boost, waardoor jouw geluksgevoel wordt versterkt. Het zijn cadeautjes voor jouw zelfbeeld die jij aan jezelf kunt geven.Ontdek de kracht van complimenten en geef jezelf eens een schouderklopje.

TIP: Geef jezelf én jouw huid een boost!

Wil jij naast jouw zelfvertrouwen, jouw huid ook een boost geven? Naast dat jij jezelf een compliment kunt geven, kun jij ook jouw huid complimenteren. Voeg het Natural Booster Serum toe aan jouw verzorgingsroutine en geef jouw dagelijkse gezichtsverzorging iets extra’s! Met het natuurlijke gezichtsserum, die jouw huid zal voeden tot in de diepere huidlagen, complimenteer jij jouw huid iedere dag opnieuw.

Wil jij niks missen en alle tips en tricks ook ontvangen in jouw mailbox? Schrijf je in en mis geen enkele update: creativecosmetics.nl/creativecare