Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Bij Creative Cosmetics kan jij een afspraak maken voor:

1. Creative Experience

Wij ontvangen jou graag in onze nieuwe Creative Store in 's-Hertogenbosch. Hier kun je langskomen voor een Creative Experience. De Creative Experience reserveer je via onze Online Agenda zodat je zeker weet dat wij alle tijd en aandacht hebben voor jouw vragen met betrekking tot make-up en natuurlijke verzorging. Maar ook voor kleuradvies van een van onze visagisten.

 

KLIK HIER EN MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK »

 

Klik hier voor meer informatie over de Creative Store en de Creative Experience in 's-Hertogenbosch.

2. Click & Collect Creative Store

Met Click & Collect kun jij jouw favoriete producten bestellen en ophalen in de Creative Store in 's-Hertogenbosch.

Klik hier voor meer informatie over de Click & Collect service van Creative Cosmetics.

Online Agenda

Liever persoonlijk contact! Dat kan! Stuur een bericht via WhatsApp naar 0252 745 170 of mail naar [email protected] Het team van Creative Cosmetics helpt jou graag verder.

 

ALGEMENE DETAILS

BEZOEKADRES 's-Hertogenbosch

Creative Cosmetics Winkel
Verwersstraat 91
5211HV 's-Hertogenbosch

Bereikbaarheid:
De Creative Store is makkelijk bereikbaar. Wij hebben ons midden in het prachtige stadscentrum tussen de Markt en de Parade op de Verwersstraat 91 gevestigd.

In de buurt zijn er twee parkeergarages waar je kunt parkeren. Vanaf beide parkeergarages loop je binnen 3-6 minuten naar de Creative Store.

Parkeergarage St. Jan
Hekellaan 25
5211LZ 's-Hertogenbosch
Klik hier voor de routebeschrijving

Parkeergarage Wolvenhoek
Wolvenhoek 12
5211HH 's-Hertogenbosch
Klik hier voor de routebeschrijving

Kom jij met het openbaar vervoer? Binnen 12 minuten loop je door de stad richting de Creative Store (een OV-fiets kan natuurlijk altijd als je nog sneller naar de winkel wilt komen).

OPENINGSTIJDEN 

Maandag GESLOTEN
Dinsdag 10:00 - 17:00
Woensdag 10:00 - 17:00
Donderdag 10:00 - 17:00
Vrijdag 10:00 - 17:00
Zaterdag 10:00 - 17:00

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Kan ik langskomen zonder afspraak voor het kopen van producten?

Dat kan! Met Click & Collect kun jij jouw favoriete producten bestellen en ophalen in de Creative Store in 's-Hertogenbosch. Bekijk hier meer informatie over Click & Collect.

 

Ik wil spontaan binnen komen lopen omdat ik nooit weet wanneer ik kan, kan ik dan toch kleuradvies krijgen?

Wij adviseren altijd om een afspraak in te plannen zodat wij voor jou een visagiste hebben klaarstaan voor advies over onze minerale make-up en natuurlijke verzorging. Dit doe je via de Online Agenda. De kosten van de Creative Experience zijn 25 Euro, deze 25 Euro wordt gelijk omgezet in 25 Euro shoptegoed die je kunt besteden in de winkel aan natuurlijke verzorging en/of make-up. Mocht je in de buurt zijn en binnenlopen, kun jij momenteel niet zomaar langskomen. Normaliter wel, echter door de huidige maatregelen werken wij enkel en alleen op afspraak. 

 

Ik zag een actie op de website, geldt deze dan ook in de winkel?

Zeker, al onze acties gelden ook in de winkel. Wil jij graag gebruikmaken van een actie, dan willen wij jou alsnog vragen om alvorens een afspraak te maken via onze Online Agenda.

 

Houden jullie je wel aan te maatregelen omtrent COVID-19?

Zeker, gezondheid staat bij ons voorop! Wanneer jij een afspraak hebt ingeboekt, krijg je alvorens ook een Corona Checklist toegestuurd. Daarnaast treffen wij alle maatregelen die wij moeten naleven volgens het RIVM. Er is voldoende handgel om jouw handen te desinfecteren en werken wij met mondkapjes. Daarnaast is de ruimte groot genoeg om de afstand te waarborgen. Kom je voor de Creative Experience waarbij jij gaat ontdekken welke minerale make-up en natuurlijke verzorging bij jou past, treffen onze visagisten de maatregelen waar wij ons aan moeten houden om veilig te werken. Kom je langs voor het kopen van producten, dan verzoeken wij ook je te houden aan de maatregelen. Wij hanteren een maximum aantal personen in de winkel. Mochten er op het moment teveel personen aanwezig zijn, verzoeken wij jou om buiten even te wachten of op een later moment terug te komen.

 

Kan in producten die ik online heb besteld in de winkel retourneren?

Nee, dat kan niet. Wil jij weten hoe jij jouw online bestelling kunt retourneren vind je op onze Retouren Pagina meer informatie.

 

Ik wil graag langskomen met iemand, kan dat?

Kom jij liever met z'n tweeën? Dat kan! Mits jullie uit hetzelfde huishouden komen. Boek dan de Creative Experience voor 2 personen. Dan boek jij gelijk 2 tijdsloten achter elkaar. De kosten hiervan zijn 50 Euro, deze 50 Euro wordt gelijk omgezet in 50 Euro shoptegoed die jij na jouw afspraak kunt besteden in de winkel aan natuurlijke verzorging en/of make-up.

 

Als ik een afspraak maak, kan ik deze dan nu annuleren en krijg ik dan mijn geld terug?

Mocht je onverhoopt niet naar de afspraak komen voor de Creative Experience bestaat de mogelijkheid om deze te annuleren of te verzetten. Doe dit wel op tijd! Annuleer jij de afspraak binnen 48 uur, dan krijg jij de volledige vergoeding voor de Creative Experience terug. Annuleer jij de afspraak binnen 24 uur, dan krijg jij 50% terug van de vergoeding voor de Creative Experience. Mocht er een andere reden zijn, neem dan contact met ons op door een bericht te sturen via WhatsApp 0252 745 170 of mail naar [email protected]

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar [email protected] en wij beantwoorden jou vraag zo snel mogelijk.

 

 

Creative Experience in 's-Hertogenbosch

Wij ontvangen jou graag in onze nieuwe Creative Store in 's-Hertogenbosch. Hier kun je langskomen voor een Creative Experience. De Creative Experience reserveer je via onze Online Agenda zodat je zeker weet dat wij alle tijd en aandacht hebben voor jouw vragen met betrekking tot make-up en natuurlijke verzorging. Maar ook voor kleuradvies van een van onze visagisten.

Klik hier voor meer informatie over de Creative Store en de Creative Experience in 's-Hertogenbosch.

Online Klantenservice

Met onze professionele visagisten kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online make-up advies. Klik hier voor meer informatie over onze online klantenservice.