Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Alles wat jij moet weten zodat jij goed voorbereidt bent.

Binnenkort mogen wij jou ontvangen voor de Creative Experience. Wij delen graag wat praktische informatie voor de afspraak:

Kom op tijd. Doordat wij nu met afspraken werken is het belangrijk dat er geen uitloop is zodat wij contacten met anderen vermijden. Vergeet niet om op tijd de Corona Checklist in te vullen, met deze omstandigheden is het belangrijk dat deze alvorens wordt ingevuld. Klik hier voor de Corona Checklist. Vul de Corona Checklist minimaal 24 uur voor jouw afspraak in. Mocht jij nu al klachten vertonen en twijfelen, blijf dan thuis en maak samen met ons een andere afspraak.

Betaalwijzen. In De Creative Store in 's-Hertogenbosch is het alleen mogelijk om jouw aankoop met de pin te betalen. Wij accepteren geen contant geld.

TIP! Met Creative Cosmetics haal jij het mooiste uit jezelf! Hoe fijn is het als jij door de minerale make-up en natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics meer zelfvertrouwen en een glimlach op jouw gezicht krijgt? Het effect is te zien! Leg het moment vast en maak een foto van jezelf voor de Creative Experience en daarna. (Delen op Social Media vinden wij altijd heel leuk, vergeet ons dan zeker niet te taggen!)

Routebeschrijving
Jij kunt bij het volgende adres terecht:

Creative Cosmetics
Verwersstraat 91
5211 HV's-Hertogenbosch
Klik hier voor de routebeschrijving

Bereikbaarheid:De Creative Store is makkelijk bereikbaar. Wij hebben ons midden in het prachtige stadscentrum tussen de Markt en de Parade op de Verwersstraat 91 gevestigd.

In de buurt zijn er twee parkeergarages waar je kunt parkeren. Vanaf beide parkeergarages loop je binnen 3-6 minuten naar de Creative Store.

Parkeergarage St. Jan
Hekellaan 25
5211LZ 's-Hertogenbosch
Klik hier voor de routebeschrijving

Parkeergarage Wolvenhoek
Wolvenhoek 12
5211HH 's-Hertogenbosch
Klik hier voor de routebeschrijving

Kom jij met het openbaar vervoer? Binnen 12 minuten loop jij door de stad richting de Creative Store (een OV-fiets kan natuurlijk altijd als jij nog sneller naar de winkel wilt komen).

Mocht jij nog vragen hebben, laat het dan zeker weten. Maak gebruik van de Online Service en stuur ons een bericht of bel naar 073 2008 460.