Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Het groene avontuur van Creative Cosmetics gaan wij samen met jou aan! Door samen te werken met bedrijven die duurzame projecten ondersteunen, werken wij samen aan een groene en duurzame toekomst! Bekijk hier onze duurzame samenwerkingen.

 

Feedback Company x Creative Cosmetics  

Wij willen een positieve en groene impact maken! Daarom werken wij samen met Feedback Company aan een duurzame toekomst. Voor iedere review die jij plaatst via Feedback Company doneren zij 1 liter schoon drinkwater.

Voor dit duurzame project is Feedback Company een samenwerking aangegaan met Elemental Water Foundation. Deze non-profit organisatie maakt schoon drinkwater toegankelijk voor mensen in ontwikkelingslanden. Dit doen zij door middel van educatie, empowerment en de aanvoer en zuivering van zoet water middels duurzame energie: de zon. Alleen al in juni 2021 is er maar liefst 168.000 liter schoon water opgehaald voor Madagaskar.

Wil jij 1 liter water doneren aan de Elemental Water Foundation? Klik hier, laat jouw review achter en draag bij aan dit fantastische duurzame project.

 

Ecotree x Creative Cosmetics

Wij maken samen met jou een positieve en groene impact! Wij verzenden groen! Met jouw bestelling bij Creative Cosmetics steun jij duurzame Europese bosbouw en help jij mee strijden tegen de klimaatverandering. Wij werken namelijk samen met Ecotree, een bedrijf dat duurzame bossen plant in Europa.  

Voor de verzonden pakketten planten wij bomen. Zo zorgen wij ervoor dat de verzending van jouw pakket CO2-neutraal is. Maar er is meer! Samen planten wij gezonde, diverse bossen die niet alleen de CO2-uitstoot van de verzendingen opnemen, maar daarnaast nog zoveel ander moois doen voor de planeet: 

  • EcoTree-bossen vormen een bloeiend ecosysteem voor allerlei wilde plant- en diersoorten die er veilig kunnen leven; 
  • De duurzame aanpak van EcoTree gaat ontbossing tegen: de bomen zijn van alle soorten en leeftijden, krijgen tijd om te groeien en worden selectief gekapt en vervangen door 3 nieuwe bomen; 
  • Het hout van de bomen die selectief gekapt worden, vormt een duurzame grondstof voor de toekomst (denk aan houten gebouwen, meubels of speelgoed). 

Wat kun jij doen tegen CO2 uitstoot? Alle klanten van Creative Cosmetics leveren een bijdrage aan een groenere aarde. Samen investeren wij in duurzame grondstoffen, zuivere lucht en de bescherming van biodiversiteit! 

Wist jij dat een wandeling door het bos gezond is? Dit is wetenschappelijk bewezen! Een wandeling door het bos maakt jouw hoofd helder, het kalmeert en stimuleert tegelijktijdig. Het is bovendien een echte boost voor jouw immuunsysteem. 

Geniet van de schoonheid van de natuur en volg live de groei van ons bos: 

Wat zijn de gevolgen van CO2 uitstoot? Een overschot aan CO2, koolstofmonoxide, in de atmosfeer zorgt voor de opwarming van de aarde. Als gevolg krijgen wij te maken met klimaatveranderingHet is daarom noodzakelijk om CO2 uitstoot op te vangen. Creative Cosmetics doet dit door de CO2 uitstoot van onze verzendingen op te vangen door bomen te planten en te behouden. Bomen nemen de CO2 op uit de atmosfeer en zetten het om in zuurstof. Zo krijgen we zuivere lucht en kunnen we de klimaatverandering tegengaan. 

Heb jij vragen over The Green Adventure of Creative Cosmetics? Stuur een bericht naar onze Online Service. Wij helpen jou graag online met het beantwoorden van al jouw vragen. Klik hier en stuur ons een bericht.

Vond jij dit een leuk artikel? Lees dan ook meer over onze:

Duurzame producten
Duurzame verpakkingen
Duurzaam verzenden
Duurzaamheid winkel