Creative Cosmetics Luxury Brush Set | Cruelty-free mineral makeup

Creative Cosmetics
€ 99,95 Incl. tax
In stock
Article number:
CC0162
EAN code:
8719558601615
SKU code:
CC0162

This set includes two luxury holders and 11 silky soft brushes.

Brush for concealer

Brush for green concealer

Brush for blush

Brush for bronzer

Brush for the eyebrows

Brush for eye shadow

Brush for blending

Brush for highlights

Brush for fine lines

Brush for the lips

Brush for the finishing touches

Helma Posted on 17 May 2018 at 18:38

Ik heb van de week de kwastenset ontvangen. Heb ze nu een paar dagen gebruikt en wat ben ik hier blij mee zeg. Je heb minder product nodig en je brengt de make-up nog mooier en makkelijker aan. Wat ben ik ontzettend blij hier mee. Echt een aanrader voor iedereen.

Beatriz Posted on 23 April 2018 at 06:27

Ik heb los de foundation-kwast, finishing touch kwast en de bronzer-kwast aangeschaft. Ze zijn super kwasten.
Daarom heb ik eindelijk besloten de luxe kwast set aan te schaffen, en dat heb ik gedaan. Ze zijn mooie kwasten, maar helaas de concelear-kwast is kapot. Daarom geen 5 punten.

Anja Posted on 30 March 2018 at 18:30

Geweldige kwasteneset. Ik ben er super blij mee
Ze werken zo lekker met de cosmetica van creative cosmetics. Deze kwasten zijn pareltjes voor je huid zo zacht. Ik wil nooit geen andere meer

I. Fare Posted on 4 March 2018 at 20:29

Ik ben super blij met de kwasten set. Eindelijk alles in een koker. De kwasten zijn heel zacht voor het gezicht. Een aanrader.

Ilse Posted on 23 November 2017 at 13:50

Heel blij met de kwasten. Ze zijn lekker zacht en een plezier om elke dag te gebruiken!

Carola Posted on 22 November 2017 at 18:09

Heerlijk zachte kwasten in een mooie koker. Elke dag een feestje om te gebruiken.

Danielle Posted on 14 September 2017 at 19:04

Heerlijke kwasten ben er erg blij mee. Vroeger was ik er nooit zo mee bezig met make up maar sinds jullie producten ben ik helemaal om!

Christel Segerink Posted on 16 August 2017 at 15:46

Super fijne kwasten!! Dat vond mijn dochter van 14 ook, want elke keer was ik mijn kwasten kwijt. Nu heeft ze gespaard en zelf de kwasten en foundation gekocht.Je had haar gezicht moeten zien toen het pakketje vandaag binnen kwam:)
TIP: Gebruik je of ga je Creative Cosmetics gebruiken dan is de kwasten set echt een aanrader en het geld dubbel en dwars waard . Ik heb het eerst geprobeerd met goedkopere kwasten ,maar daarmee verbruik je veel meer make-up en deze kwasten zijn super zacht!

Christel Segerink Posted on 16 August 2017 at 15:37

Super fijne kwasten!! Dat vond mijn dochter van 14 ook , dus elke keer was ik mijn kwasten kwijt. Ze heeft gespaard en zelf deze kwasten aangeschaft en een foundation om mee te beginnen. Had je haar gezicht moeten zien toen de kwasten binnen kwamen :)
Een tip!! Als je Creative Cosmetics gebruikt moet je zeker de kwasten aanschaffen dat is het geld dubbel en dwars waard, want met gewone goedkope kwasten verbruik je veel meer make-up en deze kwasten zijn super zacht .

Anneke Posted on 24 February 2017 at 15:45

Zeker een aanrader om te kopen. Je krijgt een voordeliger prijs als je al de borstels samen koopt. je krijgt er eveneens de mooie houder bij. Maar vooral het aanbrengen van de make-up gaat toch heel wat beter met deze kwasten dan met kwasten die je ergens anders koopt. Ze zijn immers speciaal gemaakt om te passen in de potjes en zo kan je de technieken van de video's toepassen bij jezelf.
Het is een investering die zeker de moeite waard is!

Evi Stolze Posted on 17 November 2016 at 07:21

Deze kwasten zijn heerlijk zacht voor de huid! Echt een aanrader.

4.9 stars based on 11 reviews Add your review
Add
Use commas to separate tags
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »