Creative Cosmetics Paper Cream Retoucher | Cruelty-free mineral makeup

Creative Cosmetics
€ 23,95 Incl. tax
In stock
Article number:
CC0361
EAN code:
8719558603619
SKU code:
CC0361

THIS TEXT WILL BE TRANSLATED AS SOON AS POSSIBLE

Ontdek de kracht van de Retoucher, zodat ook jouw gezicht vrij is van kleine imperfecties en jij alleen nog maar hoeft te stralen.

Met de 100% natuurlijke Retoucher van Creative Cosmetics kun je heel goed kleine imperfecties zoals poriën, pukkeltjes, fijne lijntjes en rimpels onzichtbaar maken. Maar ook zullen littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en donkere kringen na de zachte aanraking worden geminimaliseerd.

De Retoucher is de diamant onder de make-up, het creëert namelijk een natuurlijke frisse sluier van kleur, dat naadloos samensmelt met je huidteint en hierdoor jouw mooie gezichtskenmerken accentueert.

De Retoucher Paper Cream sluit mooi aan als je de LinoSandyEmerald of Zinnia foundation gebruikt.

Elma’s tip:

  • De Retoucher breng je na je foundation aan met je concealer kwast

  • Heb je pukkeltjes, reinig ‘s avonds dan je huid goed met onze reinigingsmelk en/of reinigingslotion. Tip vervolgens je pukkeltjes aan met de retoucher. Door de helende werking zal je zien dat ze sneller indrogen. 

 

Ingredients: Mica, Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, +/- CI77891, CI77220, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007
Content: 4 gram

Stefanie Dumoulin Posted on 14 November 2017 at 08:16

WAAW!!! Dit is dus echt wel DE diamant onder de make-up!!! Samen met de concealers zijn mijn puistjes eindelijk gecamoufleert. Super blij mee! Ook de tip om de retoucher 's avonds op de puistjes aan te brengen al uitgetest: puistjes deze ochtend al kleiner! Na eerste keer gebruik al grote fan!!!

5 stars based on 1 reviews Add your review
Add
Use commas to separate tags
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »