Creative Cosmetics Pure Cream Retoucher | Cruelty-free mineral makeup

Creative Cosmetics
€ 23,95 Incl. tax
In stock
Article number:
CC0362
EAN code:
8719558603626
SKU code:
CC0362

THIS TEXT WILL BE TRANSLATED AS SOON AS POSSIBLE

Ontdek de kracht van de Retoucher, zodat ook jouw gezicht vrij is van kleine imperfecties en jij alleen nog maar hoeft te stralen.

Met de 100% natuurlijke Retoucher van Creative Cosmetics kun je heel goed kleine imperfecties zoals poriën, pukkeltjes, fijne lijntjes en rimpels onzichtbaar maken. Maar ook zullen littekens, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en donkere kringen na de zachte aanraking worden geminimaliseerd.

De Retoucher is de diamant onder de make-up, het creëert namelijk een natuurlijke frisse sluier van kleur, dat naadloos samensmelt met je huidteint en hierdoor jouw mooie gezichtskenmerken accentueert.

De Retoucher Pure Cream sluit mooi aan als je de Saddle, Hiljo of Sein foundation gebruikt.

 

Elma’s tip:

  • De Retoucher breng je na je foundation aan met je concealer kwast

  • Heb je pukkeltjes, reinig ‘s avonds dan je huid goed met onze reinigingsmelk en/of reinigingslotion. Tip vervolgens je pukkeltjes aan met de retoucher. Door de helende werking zal je zien dat ze sneller indrogen. 

Ingredients: Mica, Zinc Oxide, Silica, Boron Nitride, +/- CI77891, CI77220, CI77491, CI77492, CI77499, CI77007
Content: 4 gram

José Posted on 23 November 2017 at 10:41

Ik zal eerlijk zeggen dat ik eerst niet geloofde wat ze over de retoucher zeiden. Maar mijn nieuwsgierigheid won het en dus toch besteld.
En echt wat een verschil! M'n ogen spreken veel meer en de onrustige plekjes op m'n wangen werk ik er ook mee weg. Super fijn!

Monique Posted on 22 November 2017 at 11:02

Een heerlijk product. Ik gebruik het ook vaak als ik me niet helemaal wil opmaken en toch een frisse uitstraling wil rond mijn ogen. Lekker snel klaar en meteen resultaat♡!

5 stars based on 2 reviews Add your review
Add
Use commas to separate tags
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »