Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Uw winkelwagen:
Totaal

Zonbescherming in het najaar 

Vergeet niet deze essentiële stap in jouw dagelijkse herfst verzorgingsroutine: Bescherm jouw huid met natuurlijke zonbescherming tegen schadelijke UV-A straling! Maar wat is UV-A straling? Lees snel verder.  

De ‘A’ in UVA-straling staat dan ook voor Aging. UVA-straling dringt diep door tot de middelste huidlaag. De schade die wordt aangericht in de huid is niet zichtbaar zoals bij de verbranding van de bovenste huidlaag.  

Ongemerkt kan je dus veel schade oplopen zonder dat je het direct ziet. Wanneer jij de huid onbeschermd blootstelt aan de zeer schadelijke UVA-stralingen, verhoog je de kans op huidveroudering.  

UVA-straling is heel het jaar door aanwezig, ook in de herfst en in de winter. Daarom gebruik jij ook in het najaar zonbescherming in jouw dagelijkse gezichtsverzorging. 

Wist jij dat de natuurlijke zonbescherming van Creative Cosmetics perfect samengaat met minerale make-up? Bekijk hier Elma's video:

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.