Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Uw winkelwagen:
Totaal

 

Natuurlijke zonbescherming tijdens de zomer

Tijdens de zomer is het van essentieel belang om deze stap niet over te slaan in jouw dagelijkse huidverzorging: bescherming! Gebruik na het aanbrengen van jouw natuurlijke dag verzorging een natuurlijke zonbescherming. Wij adviseren om de huid om de 2 à 3 uur opnieuw in te smeren. Zo voorkom jij onbeschermde blootstelling en ernstige schade aan de huid door uv-straling.

Bescherm en verzorg jouw huid heel het jaar door met de natuurlijke zonbescherming van Creative Cosmetics. De Sensitive Sun Protection SPF30 verzacht en beschermt de huid, herstelt de vochtbalans en ondersteunt de huid in het natuurlijke herstelproces.

Wist jij dat de natuurlijke zonbescherming van Creative Cosmetics perfect samengaat met make-up? Bekijk hier Elma's video:Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.