Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Uw winkelwagen:
Totaal

 

Welke foundation past bij mij 

Ontdek jouw perfecte match minerale poeder foundation met de foundation testers van Creative Cosmetics. De Creative Experts raden jou aan om 3 à 4 kleuren foundation te testen die een gelijkenis hebben met jouw huidtint en ondertoon. Breng de foundation tester aan op een gereinigde huid, bij voorkeur in daglicht. Zie je de foundation niet of nauwelijks zitten en loopt de kleur volledig over in jouw eigen huidskleur? Dan zou dit een goede match kunnen zijn. 

Hoe foundation opdoen  

De natuurlijke foundation van Creative Cosmetics doe jij op met de foundation kwast, ook wel kabuki kwast genoemd. Neem een kleine hoeveelheid poeder op de kwast en verdeel de foundation deppend over het gelaat. Blend het product vervolgens in de huid door met de kwast zacht draaiende bewegingen te maken. Wil jij een meer dekkend effect? Breng dan een extra laag foundation aan. 

Welke foundation in de zomer 

Tijdens de zomer zal jouw huidtint geleidelijk verkleuren. Wanneer jij jouw winter foundation gebruikt over jouw zomerse Glow, kan jouw huid onnatuurlijk bleek en grauw lijken. De tint van jouw foundation matcht niet meer met jouw huidtint. Door jouw minerale foundation te mengen of te verwisselen met een tint donkerder, vind jij jouw perfecte zomer foundation.