Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

WORK IN PROGRESS ... 

Momenteel werken we aan een digitale Ingrediënten Encyclopedie. Hierin staan alle ingrediënten beschreven die zijn verwerkt in onze verzorgingsproducten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij weet wat jij op je huid smeert.

Mocht jij goede informatie hebben over een van de ingrediënten die wij gebruiken in onze producten dan horen wij het graag! Stuur dan een mail met jouw informatie naar[email protected]

 

P-Anisic Acid

P-anijszuur

Dit ingrediënt wordt gewonnen uit de etherische olie van planten zoals anijs en venkel. Het is een geurstof en reguleert de pH-waarde.

Gebruikt in: Reinigingsmelk, Oogcrème

 

Parfum

Parfum

De parfum die wordt aangeduid op de INCI-lijst uit onze verzorgingsproducten wordt gewonnen uit plantaardige oliën. Het is daarom 100% puur natuurlijk. 

Gebruikt in: Reinigingslotion, Reinigingsmelk, Oogcrème

 

Phytic Acid 

Fytinezuur

Fytinezuur is een glutevrij, natuurlijk ingrediënt gewonnen uit volle granen, peulvruchten, aardappelen, noten, zaden of rijstzetmeel. Dit ingrediënt wordt gebruik om water te verzachten en de pH-waarde te reguleren. 

Gebruikt in: Reinigingslotion, Oogcrème

 

Plantago Major Leaf Extract

Smalle weegbree extract

Smalle weegbree extract is zeer geschikt voor de verzorging van de gevoelige en onzuivere huid. Ook werkt het ontstekingsremmend, antibacterieel, samentrekkend en wondgenezend. Een echt wondermiddeltje. 

Gebruikt in: Reinigingsmelk 

 

Potassium Sorbate

Kaliumsorbaat

Kaliumsorbaat wordt van nature gewonnen uit vruchten en gebruikt als conserveermiddel. 

Gebruikt in: Reinigingslotion, Oogcrème

 

Polyglyceryl-5 Oleat

Polyglyceryl-5 Oleat

Polyglyceryl-5 Oleate is een niet-ionische oppervlakteactieve stof gemaakt van natuurlijke grondstoffen.

Gebruikt in: Reinigingslotion

 

Persea Gratissima Oil

Avocado olie

Avocado olie is een geweldig ingrediënt om te gebruiken in verzorgingsproducten. Het is zeer geschikt voor droge en beschadigde huid. Het bevordert de vernieuwing van cellen, het emulgeert perfect en beschermt het de huid. 

Gebruikt in: Oogcrème

 

Prunus Amygdalus Dulcis Oil

Amandelolie

Amandelolie is rijk aan vitamine A, E en bevat anti-oxidanten en anti-verouderings eigenschappen. Door de milde en zachte structuur is het perfect om make-up, en vooral oogmake-up, te verwijderen. 

Gebruikt in: Reinigingsmelk, Oogcrème

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »