Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Heb jij een specifieke vraag over een ingrediënt, een toevoeging of mis jij een ingrediënt in onze encyclopedie? Stuur dan een mail met jouw vraag of informatie naar [email protected]

 

Salicylic Acid 

Salicylzuur 

Salicylzuur werkt exfoliërend voor de huid. Hierdoor worden de dode huidcellen van je huid verwijdert waardoor je huid er frisser en egaler is. Salicylzuur is zeer geschikt voor de onzuivere huid doordat het ontstekingsremmend werkt en vetoplosbaar is.  

Gebruikt in: Nachtcrème

 

Salvia hispanica seed oil

Chia zaad extract

Chia zaad extract beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf zoals droogte en houd vocht vast. Daarnaast bevat het antioxidanten die het huidverouderingsproces vertraagt.

Gebruikt in: Natural & Organic Lipstick Satin, Natural & Organic Lipstick Matte

 

Sesamum Indicum Seed Oil

Sesamzaad olie

De olie van sesamzaad wordt in de natuurlijke zonnemelk met SPF 30 gebruikt om het verlies van water uit de huid te vertragen door een barrière op het huidoppervlak te vormen. Zo voorkom je uitdroging van de huid. 

Gebruikt in: Sensitive Sun Protection SPF 30

 

Silica

Silica

Silica is een fijngemalen mineraal. Door de vochtvasthoudende werking van Silicia blijft de huid optimaal gehydrateerd. Daarnaast voelt je huid door dit mineraal zijdezacht aan.
Gebruikt in: Foundation, Foundation Donkere Huid, Concealer, Retoucher, Finishing Touch, Oogpotlood, Natural & Organic Lipstick Satin, Natural & Organic Lipstick Matte

 

Simmondsia Chinensis Seed Oil

Jojoba zaad olie

Jojoba zaad olie wordt geperst uit de zaden van de Jojoba struik. Het heeft een sterk zuiverende werking waardoor het onzuiverheden als puistjes en mee-eters tegengaat. Daarnaast verzorgt deze hydraterende olie rimpels, cellulitis en droge huid. 

Gebruikt in: Reinigingsmelk, Oogcrème, Intensive Repair Crème, Sensitive Repair Fluid, Dag- & Nachtcrème, Dagcrème, Nachtcrème, Mud & Scrub Mask, Recover & Care Mask, Intensive Hand & Body Crème, Natural Apricot Lip Balm, Oogpotlood, Lipgloss, Natural & Organic Lipstick Satin, Natural & Organic Lipstick Matte, Love Your Feet Cream, Sensitive Sun Protection SPF 20, Sensitive Aftercare

 

Sodium Anisate

Natriumanisaat 

Natriumanisaat is een natuurlijk conserveermiddel verkregen uit anijs en venkel. 

Gebruikt in: Oogcrème, Sensitive Repair Fluid, Sensitive Aftercare

 

Sodium Benzoate 

Natrium Benzoaat

Natrium Benzoaat is een zout die wordt gebruikt bij het conserveren van huidverzorgingsproducten.

Gebruikt in: Reinigingslotion, Reinigingsmelk, Oogcrème, Intensive Repair Crème, Sensitive Repair Fluid, Dag- & Nachtcrème, Dagcrème, Mud & Scrub Mask, Recover & Care Mask, Intensive Hand & Body Crème, Love Your Feet Cream, Sensitive Aftercare

 

Sodium Cetearyl Sulfate

Natrium Cetearyl Sulfaat

Natrium Cetearyl Sulfaat is een mengsel van verschillende natriumzouten. Dit mengsel heeft positief en stabiliserend effect op de emulsie. 

Gebruikt in: Oogcrème, Intensive Repair Crème, Sensitive Repair Fluid, Dag- & Nachtcrème, Dagcrème, Nachtcrème, Mud & Scrub Mask, Recover & Care Mask, Intensive Hand & Body Crème, Love Your Feet Cream

 

Sodium Cocoyl Glutamate

Natrium Cocoyl Glutamaat

Het ingrediënt Natrium Cocoyl Glutamaat heeft reinigende en schuimvormende eigenschappen. Het is natuurlijk en wordt gewonnen uit kokosolie. 

Gebruikt in: Reinigingslotion, Intensive Repair Crème, Dag- & Nachtcrème, Dagcrème, Nachtcrème, Recover & Care Mask, Intensive Hand & Body Crème, Love Your Feet Cream

 

Sodium Hyaluronate

Hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een natuurlijke zuur en huideigen ingrediënt. Het ingrediënt geeft het effect dat het rimpels van binnenuit opvult. Tevens hydrateert het de huid en stimuleert het de bloedcirculatie. 

Gebruikt in: Intensive Repair Crème, Recover & Care Mask

 

Sodium Lactate 

Natriumlactaat 

Natriumlactaat is een liquide zout die wordt afgeleid van natuurlijk fermentatie van suikers in graan en bieten. In cosmetica wordt het gebruikt als vochtinbrenger.  

Gebruikt in: Intensive Repair Crème, Recover & Care Mask

 

Sodium Levulinate

Natrium Levulinezuur

Plantaardige Sodium Levulinezuur wordt gewonnen uit maïs en venkel. Dit ingrediënt gaat bacteriële groei tegen en is een natuurlijk conserveermiddel. 

Gebruikt in: Reinigingslotion, Reinigingsmelk, Oogcrème, Intensive Repair Crème, Sensitive Repair Fluid, Dag- & Nachtcrème, Dagcrème, Nachtcrème, Mud & Scrub Mask, Recover & Care Mask, Intensive Hand & Body Crème, , Love Your Feet Cream, Sensitive Aftercare

 

Sodium Stearoyl Glutamate

Natriumstearoyl Glutamaat

Dit ingrediënt wordt als emulgator gebruikt. Daarnaast werkt het reinigend en huidverzorgend.

Gebruikt in: Reinigingsmelk

 

Sodium Surfactin

Natrium Surfactants

Natrium surfactants is een stof die in combinatie met water olie/vet oplost. Hierdoor kun je je huid reinigen met het product. Daarnaast maken ze producten beter smeerbaar.

Gebruikt in: Reinigingslotion

 

Sorbitol/Sebacic Acid Copolymer Behenate 

Syncrowax ORM 

Syncrowax ORM is een natuurlijk afgeleid polyester met het vermogen om een gelstructuur te creëren en watervrije en emulsie systemen te verdikken. De toevoeging van Syncrowax ORM in een natuurlijke  zonnebrandcrème verhoogt de SPF zonde de formulering te beïnvloeden. 

Gebruikt in: Sensitive Sun Protection SPF 20

 

Squalane

Squalaan olie

Squalaan olie wordt gewonnen uit olijven. Squalaan komt van nature voor in het menselijk lichaam waardoor de olie snel wordt opgenomen door de huid. Het geeft intense hydratatie, beschermt de huid en gaat veroudering van de huid tegen.

Gebruikt in: Eye Primer, Natural & Organic Lipstick Satin

 

Stearic Acid

Stearinezuur

Stearinezuur wordt vervaardigt uit plantaardige oliën en is hydraterend voor de huid. Daarnaast wordt het zuur bij aan de stabiliteit van de emulsie.

Gebruik in: Oogcrème, Sensitive Repair Fluid, Mascara, Love Your Feet Cream

 

Symphytum Officinale Root Extract 

Gewone smeerwortel

Gewone smeerwortel wordt vanouds voor medische toepassing gebruikt aangezien het een heilzame werking heeft. In onze verzorgingsproducten zit gewone smeerwortel verwerkt voor het rustgevende effect op problematische huid en de versteviging hiervan.

Gebruikt in: Nachtcrème, Intensive Hand & Body Crème

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »