Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Onze topvisagiste Sharon is terug met haar Facebook Live Shows! Ga jij kijken?

Elke donderdag om 11:00 uur is Sharon live te zien op onze Facebook. Ga de uitdaging aan en experimenteer samen met topvisagiste Sharon met minerale make-up. Elke Live Show bepaal jij als kijker welke kleuren en producten Sharon gaat gebruiken in haar make-uplooks. Kijk mee en ontdek:
  • Nieuwe oogmake-up looks
  • Tips voor de perfecte verzorgingsroutine
  • Jouw perfecte match foundation

Bekijk hier de Live Show planning van oktober: 

 Datum Tijd Kanaal Onderwerp
 07-10-2021 11:00  Facebook  Nude Make-uplook in 7 simpele stappen 
  14:00  VIP Community Nude Night Out: Nude make-up met strakke eyeliner
 18-10-2021 14:00 Facebook Altijd haast? Snelle basis make-up en ooglook 
 21-10-2021 11:00 Facebook Natural Glow make-up look met nieuwe kleuren 
  14:00 VIP Community Volg deze stappen voor de beste skincare-avondroutine
 28-10-2021 11:00 Facebook Zakelijke (video-)meeting make-up look

 

Kun jij geen genoeg krijgen van Sharon haar make-up en verzorging tips? Word dan lid van onze VIP Community!

Wanneer jij lid bent van de Creative Cosmetics VIP community ben jij als eerst op de hoogte van de laatste acties, make-up trends en verzorgingsadvies. Ook is Sharon om de week op donderdag om 11:00 uur live te zien met een uitgebreide Make-up Workshop boordevol persoonlijke tips & tricks voor prachtige make-uplooks en een gezonde huid. Jij hebt direct fantastisch resultaat van je werk!

Word nu lid van de Creative Cosmetics VIP Community!

 

 

HOT: Creative Live Shows 2020

2020 is een bijzonder jaar. Samen en er voor elkaar zijn is dit jaar enorm belangrijk.
Onze minister-president zei dan ook:

"We moeten dit met 17 miljoen mensen doen. Samen komen we deze periode te boven. Let een beetje op elkaar, ik reken op u."

Voor iedereen is deze periode dan ook een uitdaging. Velen zitten in onzekerheid, voor anderen is deze tijd een moment om te doen wat ze echt willen doen, een tijd waar familie en vrienden meer worden gewaardeerd. In welke situatie je dan ook zit, een uitdaging is het zeker.

Ook voor ondernemers. We zien winkelstraten steeds leger worden, horecazaken kunnen vanaf 1 juni 2020 pas weer hun deuren openen, het winkelend publiek is kleiner geworden want men shopt liever online, je staat voortaan in de rij als je een winkel in wilt gaan en nog veel meer.

Deze uitdaging hadden wij ook! Maar wij hebben deze uitdaging met beide handen aangepakt. Ons team is al enorm creatief, maar we hebben bewezen dat onze creativiteit en innovatieve ideeën niet te stoppen zijn. We hebben maar liefst 120 Live Shows gegeven in deze corona tijd.

Al jarenlang geven wij advies online. Met ons top team van visagisten en schoonheidsspecialisten kunnen wij via onze Online Service persoonlijk kleuradvies geven en advies voor jouw nieuwe verzorgingsroutine.

 

 

#CREATIVESELFCARE

in deze periode is niks belangrijker dan ruimte voor jezelf creëren en jezelf deze tijd ook gunnen. Positiviteit draagt  bij aan jouw gezondheid en wanneer jij goed voor jezelf zorgt, heeft dat invloed op alle andere aspecten van jouw leven. Creative Cosmetics wil jou hierbij helpen. Kom met ons in contact via de Online Service, of word lid van onze VIP Community op Facebook.

Tijdens de Creative Self Care LIVE shows krijg jij van onze top visagisten en schoonheidsspecialisten advies over make-up en huidverzorging. Want zorgen voor jezelf is belangrijker dan ooit. Daar hoort ook verzorging van de huid bij. Onze gezonde producten en de visagisten en schoonheidsspecialisten van Creative Cosmetics gaan jou hierbij helpen.