Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

 

In verband met de maatregelen van het RIVM tegen de verspreiding van het Coronavirus hebben wij onze Showroom moet sluiten en de workshops beperkt. Wij vinden dit super jammer, want wij vinden juist leuk om jullie te ontmoeten en met jullie te praten over wat wij het leukst vinden: make-up en verzorging. 

 

Onze top-visagiste Sharon geeft normaal zes keer per week de make-up workshops. Ook zij mist de interactie met onze Creative fans. En om die reden kwam zij met een super gaaf idee...

 

De Creative Self Care LIVE Workshops

 

Spread the word #CreativeSelfCare

 

Sharon geeft wekelijks Live Workshops de VIP Community van Creative Cosmetics van circa 45 minuten. Tijdens de LIVE Workshops krijg jij van Sharon alle ins-and-outs over make-up en verzorging. Leer jezelf op een gezellige, ontspannen en leerzame manier op te maken als een pro. Je hebt direct fantastisch resultaat van je werk!

 

Steeds meer vrouwen ontdekken de kracht van de natuur. Onze minerale make-up en natuurlijke verzorgingsproducten zijn dan ook goed voor de huid. Zo hebben de mineralen een verzorgende, verzachtende en antibacteriële werking en zitten er geen schadelijke stoffen verwerkt in de verzorgingsproducten.

Met onze make-up en verzorgingsproducten willen wij bijdragen aan het zelfvertrouwen. Want iedereen verdient het om dagelijks stralend voor de dag te komen!

 

Hoe kun je mee doen? 

 

Word lid van onze Creative Cosmetics VIP Community. Niet alleen krijg je hiermee toegang tot de Live Workshops van Sharon, ook ben jij als eerst op de hoogte van de nieuwste producten én kun jij ze als eerste bestellen. Dat is toch super?!

 

Spread the word #CreativeSelfCare

 

Word lid van Creative Cosmetics VIP Community

Om de Live Workshops bij te kunnen wonen, wordt je lid van de Creative Cosmetics VIP Community. Niet alleen krijg je hiermee toegang tot de Live Workshops van Sharon, ook ben jij als eerst op de hoogte van de nieuwste producten én kun jij ze als eerste bestellen.

 

REACTIES OP SOCIAL MEDIA

Wij proberen zo snel mogelijk jouw vragen te beantwoorden. Echter kan het nu voorkomen dat een antwoord krijgen langer duurt dan dat je van ons gewend bent. Maar geen paniek! Wij gaan al jouw vragen beantwoorden.

Wij hopen je snel te zien bij een Live Workshop!

 

Spread the word #CreativeSelfCare