Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Tijdens de Creative Self Care LIVE Shows maak je elke dag kans op een van onze minerale make-up producten, verzorgingsproducten of accessoires. 

Je kunt meedoen op Facebook en op Instagram! 

 

Facebook

Tijdens de Facebook Live Show maakt onze visagiste bekend op welk product jij deze dag kans kunt maken. Je doet mee door een review of een leuk bericht over het product te schrijven in een reactie op de video. 

Onder alle leuke reacties verloten wij de prijs. Wanneer jij bent gekozen als winnaar krijg jij persoonlijk bericht van ons.

 

Instagram

Kijk jij mee met een Facebook of Instagram Live Show? Maak dan een foto of een filmpje! Door een foto of een video te delen in jouw story of tijdlijn maak jij kans op een leuke prijs. De prijs die je kunt winnen, zal de visagiste benoemen de desbetreffende video.

Vergeet niet om ons de tag @CreativeCosmetics.nl en de hashtag #CreativeSelfCare in je bericht te zetten. 

Onder alle leuke reacties verloten wij de prijs. Wanneer jij bent gekozen als winnaar krijg jij persoonlijk bericht van ons.

 

Actievoorwaarden 

Participatie actie

 1. Participatie aan acties is gratis.
 2. Participatie vindt plaats wanneer je de Creative Cosmetics social media volgt de tag @CreativeCosmetics.nl en de hashtag #CreativeSelfCare in je bericht te zet,  Eenmalige participatie per persoon.
 3. De looptijd van winacties loopt af (na aankondiging) op middernacht. 
 4. Creative Cosmetics is te allen tijde bevoegd actievoorwaarden tussentijds te veranderen of de acties zonder reden stop te zetten.

Persoonsgegevens

 1. Persoonsgegevens van participanten worden niet zonder overleg vrijgegeven en verstrekt aan externen.
 2. Op alle acties is Nederlands recht van toepassing.

Winnaar

 1. De winnaar van een actie wordt gekozen door middel van een loting op objectieve wijze.
 2. De winnaar van een actie krijgt persoonlijk bericht via het social media kanaal waarop de actie heeft plaatsgevonden. 
 3. Wanneer de winnaar zich niet binnen 24 uur na bekendmaking zijn of haar prijs claimed, wordt er een nieuwe winnaar aangewezen.
 4. Creative Cosmetics is bevoegd personen uit te sluiten van deelname bij vermoeden van onrechtmatige deelname of fraude.
 5. Deelnemers die geen prijs hebben gewonnen, worden hiervan niet op de hoogte gesteld.
 6. Het is niet mogelijk de gewonnen prijs om te ruilen voor een ander product of geldbedrag.