Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Uw winkelwagen:
Totaal
 

Waarom jij ook zonnebrand moet smeren in de winter 

Vergeet deze essentiële stap in jouw dagelijkse winter verzorgingsroutine niet: Bescherm jouw huid met natuurlijke zonbescherming tegen schadelijke UV-A straling! Maar wat is UV-A straling 

De ‘A’ in UV-A straling staat voor Aging. UV-A straling dringt diep door tot de middelste huidlaag. De schade die wordt aangericht in de huid is niet zichtbaar zoals bij de verbranding van de bovenste huidlaag. Ongemerkt kan jij veel schade oplopen zonder dat jij het direct ziet. Wanneer jij de huid onbeschermd blootstelt aan de zeer schadelijke UV-A stralingen verhoog jij de kans op huidveroudering.   

UV-A straling is heel het jaar door aanwezig, ook in de herfst en in de winter. Daarom gebruik jij ook in de winter zonbescherming in jouw dagelijkse gezichtsverzorging.  

Wist jij dat de natuurlijke zonbescherming van Creative Cosmetics perfect samengaat met minerale make-up? De meeste zonnebrandcrèmes zijn te vettig waardoor jij na het smeren een olieachtige laag krijgt over de huid. Hierdoor zal jouw make-up niet goed samensmelten met de natuurlijke huidoliën. Bekijk de video en ontdek hoe onze zonbescherming niet alleen jouw huid beschermt, maar ook de perfecte basis vormt voor jouw minerale make-up look:

Wil jij graag advies ontvangen over onze minerale make-up of natuurlijke verzorging? Met een team van experts in minerale make-up en natuurlijke verzorging kunnen wij iedereen helpen om het mooiste geheim van de natuur te ontdekken met behulp van online advies. Klik hier en maak gebruik van onze Online Service.