Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Uw winkelwagen:
Totaal

Onze huidverzorgingsproducten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. Wij maken gebruik van enkel de puurste ingrediënten uit de natuur voor het beste resultaat voor jouw huid, jouw gezondheid en onze planeet. Wij verzamelden alle informatie over onze natuurlijke ingrediënten en de werking hiervan in de Ingrediënten Encyclopedie. Wil jij meer informatie over een bepaald ingrediënt? Klik hier en bekijk onze encyclopedie.  

Is natuurlijke verzorging nieuw voor jouw huid?

Dan adviseren de skincare experts van Creative Cosmetics om onze verzorgingsproducten zonder parabenen en schadelijke stoffen eerst te testen. Natuurlijke verzorging is de beste keuze voor jouw huid. Maar als jouw huid nog geen kennis heeft gemaakt met natuurlijke verzorging moet jij jouw huid de tijd gunnen om alle werkzame stoffen goed op te nemen voor het beste resultaat. Wil jij weten wat er met jouw huid gebeurt wanneer jij overstapt van paraffine verzorging naar natuurlijke verzorging? Ontdek het hier.

HOE TEST JE ONZE NATUURLIJKE VERZORGING?

  1. Test onze huidverzorgingsproducten en gezichtsmaskers altijd op een gereinigde huid. Een gereinigde huid neemt namelijk de actieve werkstoffen van een verzorgingsproduct beter op. TIP! Reinig het gezicht niet met enkel water. In water zit namelijk kalk, dit droogt de huid uit en verstoort de natuurlijke huidbalans. Reinig daarom de huid met milde en natuurlijke reinigingsproducten die de pH-waarde van de huid herstelt. 
  2. Test jij onze natuurlijke reinigingsproducten? Dan is het niet nodig om eerst de huid te reinigen. 
  3. Neem een kleine hoeveelheid product ter grootte van een erwt op het topje van de vinger.
  4. Breng het product deppend aan op de huid van de binnenkant van de elleboog. Deze huid is zeer dun en zal de actieve werkstoffen van het verzorgingsproduct direct opnemen. 
  5. Indien jouw huid niet reageert op het product kun jij de verzorging testen op de gezichtshuid. Wij adviseren jou om een kleine hoeveelheid te testen op de kaaklijn. 
  6. Merk jij al meteen dat jouw huid zijdezacht en glad aanvoelt? Dan heb jij jouw verzorging match gevonden en wordt jouw huid gevoed en gehydrateerd met het beste uit de natuur! 

Geef jouw huid de tijd om te wennen aan de nieuwe werkzame stoffen. Heb jij het idee dat jouw huid anders reageert op natuurlijke verzorging? Een eventuele reactie op een product zal zichtbaar worden binnen 2-4 dagen (bron: DCU). Wij vertellen jou waarom jouw huid anders reageert!

Mijn huid reageert op natuurlijke verzorging

Paraffine verzorging en de natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics kun je vergelijken met bolletjes brood. Een paraffine verzorgingsproduct is vergelijkbaar met een wit bolletje brood. Het smaakt lekker, maar het is inhoudsloos. 

Een verzorgingsproduct van Creative Cosmetics is vergelijkbaar met een volkoren bolletje brood. Het smaakt heel anders dan een wit bolletje brood en het bevat werkstoffen die goed zijn voor het lichaam. Wanneer je gewend bent aan het eten van witbrood en je maakt een overstap naar volkorenbrood reageren je darmen hier in eerste instantie ook anders op. Maar op de lange termijn is het beter voor je darmen en voor je lichaam. Klik hier en lees verder.

Welk verzorgingsproduct past bij mijn huidtype?

Wil jij de overstap maken van paraffine verzorging naar de natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics? Dan adviseren wij het volgende: 

Start met een milde en hypoallergene crème waar de huid langzaam aan kan wennen: de Sensitive Repair Fluid. Wanneer je de Sensitive Repair Fluid gebruikt is er een verminderde kans op overgevoeligheids dan wel een allergische reactie. De Sensitive Repair Fluid is een mooie, luchtige crème om mee te starten. De zachte crème heeft milde ingrediënten waar zelfs de meest gevoelige huid goed tegen kunnen.


Disclaimer: Binnenkort is het mogelijk om onze huidverzorging te testen door middel van samples.