Waarom dierproefvrije producten zo belangrijk zijn voor mij

  • Geplaatst op
  • 0
Waarom dierproefvrije producten zo belangrijk zijn voor mij

Finny en Storm. Mijn twee lieve viervoeter vriendjes. Ik word altijd zo blij van ze. Okay Finny de jonge deugniet, sloopt wel eens een knuffelkwast en ook nog wel meer ;) Maar als ze dan met haar puppy ogen me aankijkt, dan denk ik ‘ach ze is ook nog maar klein. De lieve boef.’

Ik probeer elke dag met ze te wandelen. Want Duitse Herders zijn joekels van beesten. Ze zijn uitgelaten als ze over het strand razen en niet te houden als ze door het bos ploeteren. Het is zo lekker om dichtbij het strand te wonen en werken. Het bos is ook super dichtbij.

Daarom kan ik het me ook niet voorstellen …

Dierenproeven voor make-up!

Als sinds ik klein ben houd ik van dieren. Honden, katten, alles wat haren heeft en op vier poten loopt. Tegen dierenmishandeling kan ik niet. Dierproeven is dierenmishandeling. Een dier hoeft niet te lijden voor ons!

Daarom zijn al mijn producten dierproefvrij en door producten te dragen van Creative Cosmetics, draag jij daar ook een steentje aan bij.

Wil jij ook een statement maken. Nodig je vrienden uit om ook dierproefvrije make-up te dragen. Deel deze blog op Facebook en tag je vrienden!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij verbeteren je make-up look en verbergen je oneffenheden. Cookies verbeteren onze website. Daar ga je toch mee akkoord? Dit bericht verbergen Meer over cookies »