Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Woensdagavond 20 mei was Creative Cosmetics te zien op SBS6 in het nieuwe Feelgood-programma De Mol's Hoop. Iedere aflevering geeft Johnny de Mol een ondernemer tien weken de tijd om de uitzichtloze situatie van een gezin te verbeteren. Niet met financiële steun, maar door er als een mentor voor ze te zijn en hen met raad en daad bij te staan. De rol van gedreven mentor is voorbestemd voor onze eigen Elma Maaskant.

Wil jij de aflevering terugkijken of opnieuw bekijken?  Klik hier en bekijk de ontroerende en inspirerende aflevering van 'De Mol's Hoop' waarin Elma hoop geeft aan de uitzichtloze situatie van een gezin.

Mensen helpen is de grootste drijfveer van Creative Cosmetics. Met onze minerale make-up en natuurlijke verzorging ontdek jij de beste versie van jezelf. Als jij bewust wordt van wat gezonde en natuurlijke cosmetica doet met de huid, ontdek jij jouw eigen natuurlijke schoonheid.

Wil jij ook jouw natuurlijke schoonheid ontdekken?

Wij gaan jou helpen! Met de make-up en verzorging van Creative Cosmetics helpen wij mensen. Sommige mensen zeggen zelfs 'jij hebt mijn leven veranderd, want ik durf eindelijk weer de straat op!'.

Ervaar zelf wat de producten van Creative Cosmetics met jou doen tijdens een Creative Experience. Wij ontvangen jou graag in onze Creative Store in 's-Hertogenbosch. Hier kun jij langskomen voor een Creative Experience. De Creative Experience reserveer jij via onze Online Agenda, zodat jij zeker weet dat wij alle tijd en aandacht hebben voor jouw vragen met betrekking tot make-up en natuurlijke verzorging. Boek vandaag nog jouw Creative Experience zodat jij niet te laat bent.

 

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK »

 

Met Creative Cosmetics haal jij het mooiste uit jezelf naar boven. Want schoonheid vind jij niet alleen van buiten, maar zeker ook van binnen. Jij zult versteld staan van jezelf. Hoe fijn is het als jij door de minerale make-up en natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics meer zelfvertrouwen en een glimlach op jouw gezicht krijgt? Het effect is te zien! Zie hieronder het prachtige voorbeeld van de make-over van Peggy tijdens haar aflevering van De Mol's Hoop!

 

 


Elma wil met haar succes van Creative Cosmetics iets terug doen. Daarom is zij gekoppeld aan een gezin met pech om hen weer een toekomstperspectief te geven en hen te kunnen laten léven in plaats van overleven. 

"Ik heb Creative Cosmetics opgericht, omdat ik zelf een huidprobleem heb. Ik heb heel erg last van rosacea en couperose en ik kon nergens tegen. Er moet toch iets zijn waar ik wel tegen kan? Dat kon ik niet vinden, dus toen ben ik dat zelf begonnen! 

Met de make-up en verzorging van Creative Cosmetics helpen wij mensen. Sommige mensen zeggen zelfs 'jij hebt mijn leven veranderd want ik durf eindelijk weer de straat op'. Dat geeft zo'n kick!"

 

KLIK HIER EN BEKIJK DE MOL'S HOOP AFLEVERING »

 

Wil jij De Mol's Hoop aflevering opnieuw bekijken of terugkijken?  Klik hier en bekijk haar ontroerende en inspirerende aflevering van 'De Mol's Hoop' waarin Elma hoop geeft aan de uitzichtloze situatie van een gezin.

 

Creative Cosmetics x De Mol's Hoop

 

De Creative Experience van Johnny de Mol

Het verhaal van Elma Maaskant, de mentor van het gezin!

 

CREATIVE EXPERIENCE IN 'S-HERTOGENBOSCH

Wij ontvangen jou graag in de Creative Store in 's-Hertogenbosch. Hier kun jij langskomen voor een Creative Experience: jij krijgt persoonlijk huid- en kleuradvies van een van onze topvisagisten en daarbij is er genoeg tijd voor al jouw vragen. De Creative Experience reserveer jij via onze Online Agenda zodat jij zeker weet dat wij alle tijd en aandacht voor jou hebben.

Klik hier voor meer informatie over de Creative Store en de Creative Experience in 's-Hertogenbosch.