Bezorgen

De allerbeste bezorgservice steekt eigenlijk heel simpel in elkaar. 

Je kunt jouw bestelling de volgende dag thuis of op je werk laten bezorgen.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
In de meeste gevallen geldt: voor 23:30 besteld, is morgen in huis. Dit geldt niet wanneer u een make-up pakket heeft besteld*.

Hou er rekening mee dat er in het weekend geen bestellingen worden verzonden! Heb je geen zin om de hele dag op de postbode te moeten wachten? Geen probleem! Creative Cosmetics werkt namelijk samen met PostNL en DHL. Je ontvangt dus altijd een Track & Trace code, zodat je precies kunt zien op welk moment van de dag je pakketje bij jou afgeleverd wordt.


Besteld op: Eerste bezorging op:
Maandag voor 23:30 uur Dinsdag
Dinsdag voor 23:30 uur Woensdag
Woensdag voor 23:30 uur      Donderdag
Donderdag voor 23:30 uur         Vrijdag
Vrijdag voor 23:30 uur Zaterdag
Zaterdag voor 18:00 uur Maandag
Zondag Dinsdag*Hoe zit het met de bezorging van make-up pakketten?
Wanneer je een bestelling hebt met een pakket, dan gelden er andere tijden. Wanneer de bestelling inclusief betaling voor 16:00 uur is voldaan binnen de webshop, wordt uw bestelling met pakket de volgende werkdag bezorgd. 

 

Ben je onverwacht niet thuis? Dan wordt jouw pakketje (indien mogelijk) afgegeven bij de buren of de bezorger komt de volgende dag nog een keer langs. Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.


Levering rondom feestdagen
Rondom de feestdagen kan de levertijd afwijken van de reguliere levertijden van Creative Cosmetics. Bestel dus op tijd om teleurstellingen met de feestdagen te voorkomen.

Besteld voor 23:30 op:        Verwachte bezorgdatum:
25 en 26 december 28 december (i.v.m. Kerst)
31 en 1 januari 3 januari (i.v.m. Oudjaars/Nieuwjaarsdag)


Gratis verzending
Creative Cosmetics hanteert geen verzendkosten boven de €50,-. Ook niet als je in België woont!