Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Komt het wel eens voor dat een geur of kleur anders is dan je gewend bent?

Het kan voorkomen dat wanneer jij jouw kleur foundation, blush of bijvoorbeeld bronzer besteld, of jouw favoriete verzorgingsproduct van Creative Cosmetics het product op het oog er anders uitziet of anders ruikt.

Dit kan komen door veel aspecten, voornamelijk externe punten. Een groot deel is namelijk psychologisch, denk aan:

  • Een andere geur door het lichaam
  • De conditie van de huid is verbeterd
  • De huid neemt het naar omstandigheden anders op
  • Denk aan hormonen en voeding
  • Het weer

De samenstelling van een product is altijd hetzelfde. Hier zit dan ook geen verschil in. Maar omdat het een natuurproduct is, kan er wel een licht verschil aantoonbaar zijn. Want de grondstoffen komen dan ook echt uit de natuur.

Een grote afwijking zal het nooit hebben, aangezien de producten van Creative Cosmetics moeten voldoen aan bepaalde kwaliteitsstandaarden. Maar op het oog kan het voorkomen dat je dus een ander oordeel hebt.

Net als het kopen van sinaasappels. Bij een supermarkt liggen altijd sinaasappels van dezelfde oogst bij elkaar. Alleen hoe ze er uit zien, denk aan de kleur en vorm, kan verschillend zijn. Het zijn natuurproducten, en dat de natuur veranderd is juist zo prachtig. Maar de smaak is hierbij het allerbelangrijkste en daar gaat het dan ook om.

Maar omdat wij bepaalde normen en kwaliteitseisen stellen, zullen onze producten altijd dezelfde werking hebben.

Wil je meer weten over minerale make-up? Wij hebben alle informatie verzameld in een artikel. Klik hier en bekijk het artikel. Ben je benieuwd wat natuurlijke make-up eigenlijk is? Klik hier en wij leggen het jou uit.