Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Laatste update: 22-05-2020 | 14:20 uur

Creative Cosmetics ervaart dat het coronavirus ook grote invloed heeft op onze dagelijkse werkzaamheden. Ook op onze make-up workshops, showroom en op jouw bestellingen. Dat jullie vragen hebben begrijpen wij helemaal. De gezondheid van medewerkers, onze klanten en iedereen staat bij ons centraal. 

 

Maatregelen in de showroom en workshop

Onze showroom is gesloten.

De adviezen van het RIVM staan hierin centraal. Tot nader bericht kunnen wij geen klanten ontvangen in onze showroom of voor een make-up workshop. Mocht je een make-up workshop hebben gepland, dan nemen wij snel contact met jou op voor een nieuwe datum.

 

Maatregelen website

Momenteel kunnen wij bestellingen nog wel leveren maar kunnen we wat extra tijd nodig hebben. Een pakket leveren kan hierdoor langer duren dan dat je van ons gewend bent. Hou hiervoor altijd jouw Track&Trace code voor in de gaten.

Maar wij willen graag in contact blijven met jullie allemaal. In deze tijden van onzekerheid en isolatie willen we contact houden zodat wij al jouw vragen kunnen beantwoorden. Ons team zit van maandag tot en met zaterdag klaar om vragen te beantwoorden. Daarnaast proberen wij elke dag live te gaan met jullie zodat we met elkaar in contact kunnen blijven.

 

Blijf in contact:

1. Gebruik onze WhatsApp Service voor al jouw vragen omtrent make-up en de verzorging van de huid. Met onze service kunnen wij jou helpen indien jouw huid nu om extra aandacht vraagt.

2. Volg ons op Social Media (klik hier voor Facebook & klik hier voor Instagram) en ontvang altijd updates over Creative Cosmetics.

 

PS. Vergeet niet dat in deze periode het nog belangrijker is om met elkaar in contact te blijven. Met familie, vrienden, bekenden en nog veel meer. Geef elkaar de steun en hulp die je kan bieden en die een ander nodig heeft. Samen staan we sterk en komen we hier zeker uit.

 

Blijf positief!

 

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »