Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

 

Die beroerde probleem huid. Je baalt. Weer die rottige jeuk, voor de zoveelste keer! Foundation nummer 13 belandt naast de andere probeersels in de prullenbak. Niets helpt. Sterker nog, je huid is er alleen maar slechter van geworden! Je kunt wel janken. Zaterdag heb je dat feestje. Je kan er niet onderuit, je moet gaan. Maar het liefst krab je je huid van je gezicht en kruip je de hele dag onder je dekentje. BAH! Je bent klaar met die beloftes!

Natuurlijk & Dierproefvrij

Natuuuuuurlijk beloven ze je van alles… Weet je… juist in NATUURLIJK zit de oplossing! En daar geloven wij heilig in. Onze natuurlijke cosmetica, rijk aan miljoenen mineraaltjes hebben bijna magische eigenschappen. Deze steen is zo puur, dat het letterlijk één wordt met je huid. Door de warmte van je huid doen de mineraaltjes haar transformerende werk! Ze zuiveren je huid en zetten het herstelproces in werking. Op dat feestje ben jij zaterdag het stralende middelpunt. Zie je al die verbaasde gezichten voor je als je vertelt over de make-up van Creative Cosmetics?

Getest op Cleopatra

Zo gaat het vaak bij onze klanten. Meestal sceptish door alle beloftes, proberen ze als laatste redmiddel onze producten. 
Weet je, in de natuur schuilt een eeuwenoud, het lijkt wel vergeten make-up. Make-up al zo oud dat Cleopatra het zelfs gedragen heeft. Testen hoeft dus niet meer. Het is al getest! Cleopatra ging je voor. Zij wist toen al wat goed voor haar huid was. Wij volgden haar eeuwen later op! Natuurlijke minerale make-up met verbluffende, maar vergeten resultaten. Het wordt tijd dat iedereen onze make-up leert kennen!

Lief voor mens en dier

Geen dier die gebruikt wordt als wandelend make-uppalet. Dat laten wij niet toe! Gewoon make-up uit de natuur. Make-up die lief is voor de aarde en ook nog eens lief is voor jou! Ook als je geen gevoelige huid hebt, zal je verbaasd staan van het resultaat. Onze make-up laat iedereen weer stralen! Mens en dier!

Creative Cosmetics

Creative Cosmetics (2013) staat voor een positieve visie hebben. ‘Making every skin smile’ is je huid voeden en herstellen met natuurlijke en dierproefvrije cosmetica. Cosmetica die werkt van buiten naar binnen, maar door persoonlijke aandacht en liefde ook werkt van binnen naar buiten.

10 redenen waarom jij ook kiest voor Creative Cosmetics

Voor de producten van Creative Cosmetics kies je niet zo maar! Je kiest ze niet alleen omdat de producten mooi zijn en omdat ze zo kleurig en fris staan. Nee, je kiest ze doelbewust. Jij weet dat je huid een schat is, waar je super zuinig op moet zijn.

Daarnaast weet je dat je geen rommel op je huid moet smeren! Je weet dat je huid anders snakt naar lucht en producten met voldoende voedende en natuurlijke ingrediënten.

Laat staan die plamuur laag die elke avond er afgebikt moet worden. En dan het resultaat na een dag lang werken? Dat is schrikbarend! Je telefoon draagt meer foundation dan jij! Niemand wil dat toch?

JIJ WEET NATUURLIJK ALLANG DE 10 REDENEN WAAROM OOK JIJ KIEST VOOR CREATIVE COSMETICS!

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »