Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Ben jij onze Creative Review Expert?

Wij, en andere klanten, zijn erg benieuwd naar wat jij van onze producten vindt.

Heb je de basis make-up, onze knuffelkwasten of 1 van onze andere producten? Deel nu je mening op onze webshop door middel van het schrijven van een review! Wij horen graag jouw echte mening over het product.

Iedere maand gaan wij zorgvuldig door alle reviews heen en wordt er één review uitgekozen. De klant die de leukste review heeft geschreven mag zich voor 1 maand Creative Review Expert noemen. Maar dat is niet alles! Alle Creative Review Experts van de maand ontvangen een Creative Cosmetics Giftcard ter waarde van €15,-.

Hoe doe je mee?

Dat is niet moeilijk. Schrijf een kwalitatieve en waardevolle review bij het product dat je hebt besteld en je doet automatisch mee. Succes!

Wat vinden onze Creative Review Experts?

 

Creative Review Expert Oktober 2018: Anneke

⭐⭐⭐⭐⭐ 

“Ik probeer al mijn hele leven rode vlekken uit mijn gezicht te bannen, dus blush (meer rood!) Heeft dan ook nooit in mijn make-up tas gezeten. Nu dat rood eindelijk niet meer zichtbaar is (en veel minder is omdat er geen irritatie meer is), klopt het wel dat je er wat "vlak" kan gaan uitzien. 
 
Dankzij het filmpje van Elma met deze blush en het persoonlijke advies heb ik het aangedurfd en wauw! Zo blij mee! 
 
Het geeft ook niet roodachtig en is prachtig bij mijn foundation (Saddle) en bronzer (Peru).” 

 

  

 
Wij verbeteren je make-up look en verbergen je oneffenheden. Cookies verbeteren onze website. Daar ga je toch mee akkoord? Dit bericht verbergen Meer over cookies »