Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Wil jij een product retour sturen?


Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Mocht dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval zijn, neem dan zo snel mogelijk contact op met Creative Cosmetics.
Je kunt je aankoop retourneren volgens de vastgelegde termijnen uit de algemene voorwaarden. Je kunt zonder opgave van reden binnen een termijn van 14 dagen na ontvangst van je bestelling de overeenkomst ontbinden en producten retour zenden. Je dient dan de aangekochte producten in de onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking en in ongebruikte staat (i.v.m. hygiëne) te retourneren. De kosten van de producten die je hebt aangeschaft, zullen worden terugbetaald binnen 14 dagen na retourzending van de artikelen. Kosten van retourzendingen komen voor eigen rekening.

Let op, i.v.m. de hygiëne regels kunnen wij echter uitsluitend ongebruikte en ongeopende producten terugnemen!

In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons, neem dan even contact met ons op om deze kwestie te bespreken alvorens je het retourneert.

Je kunt dit retour sturen naar onderstaand adres:
Creative Cosmetics 
Pletterij 25
2211 JT 
Noordwijkerhout

Om het retour proces te versnellen willen wij je graag vragen om een briefje erbij te doen met reden van de retourzending.

 
Wij verbeteren je make-up look en verbergen je oneffenheden. Cookies verbeteren onze website. Daar ga je toch mee akkoord? Dit bericht verbergen Meer over cookies »