Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Heb je een vraag? Wij helpen jou graag verder!

Hieronder vind je onze meest gestelde vragen:

 

Klantenservice


Bezorgen

 

Spaarpunten


Ruilen & retourneren

Workshop
Klantenservice

Waar kan ik mijn vraag stellen?

Om ons te bereiken kun je meerdere manieren gebruiken.

Je kunt bellen met onze klantenservice: 0252 745 170 (appen is ook mogelijk).

Je kunt ons een vraag per mail sturen. (info@creativecosmetics.nl)

Je kunt ons een privébericht sturen via Facebook (www.facebook.com/creativecosmeticsNL)

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw vraag te beantwoorden.

 

Waar kan ik een opmerking of klacht kwijt?

Heb je liever direct telefonisch contact dan kun je bellen naar 0252 745 170 (appen is ook mogelijk).

Je kunt ons dit laten weten door een mail te sturen naar www.creativecosmetics.nl

Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw mail te behandelen.


Bezorgen

Wanneer kan ik een bestelling thuis verwachten?

Indien de bestelling op een werkdag (maandag t/m vrijdag) is gedaan vóór 16.00 uur, dan zal de bestelling dezelfde dag nog verzonden worden. Binnen Nederland is de bestelling (zonder tegenbericht van de post) dan de volgende werkdag in huis. Bestellingen die op vrijdag ná 16.00 uur en in het weekend gedaan worden zullen maandag worden verwerkt en verzonden.

 

Wat zijn de verzendkosten?

Binnen Nederland zijn de verzendkosten € 4,95. Bij een bestelling boven de € 50,- komen deze kosten te vervallen.

Naar België zijn de verzendkosten € 6,95. Bij een bestelling boven de € 50,- komen deze kosten te vervallen.

De verzendkosten zijn gebaseerd op het inpakmateriaal, koerierskosten en handwerk. Deze kunnen niet in mindering worden gebracht.
 

 

Onze producten

Wat is minerale make-up?

Onze producten zijn gemaakt van pure mineralen. De mineralen zijn gestampt en vermalen tot poeder en daar werken wij mee, niets meer en niets minder.

De mineralen smelten samen met de eigen huidoliën. Hierdoor zul je binnen een kwartier zien dan het product huideigen wordt en niet afgeeft!

Mineralen hebben een helende, verzachtende, verzorgende, kalmerende, verkoelende en ontstekingsremmende werking. Hierdoor zijn ze geschikt voor alle huidtypen!

 

Krijg ik geen poederig gezicht van al die poeders?

Onze producten smelten mooi samen met de natuurlijke huidoliën. Een vochtarme huid heeft van nature weinig huidolie en heeft daarom baat bij een crème. De crème kun je aanbrengen als basis onder de make-up. Deze hoef je dan niet volledig in te laten trekken, maar je kunt direct met de make-up aan de slag. Hierdoor smelten de poeder samen met de crème en wordt het meer huideigen.
 

 

Welke ingrediënten zitten er in de producten?

Alle ingrediënten per producten zijn terug te vinden op onze website onder het product zelf. Je kunt dan kijken onder het kopje ‘specificaties’.

 

Hoe natuurlijk is het product?

Omdat onze poederproducten enkel en alleen bestaan uit pure mineralen is het een heel natuurlijk product. Het is door de werkzame stoffen in mineralen dan ook niet schadelijk voor de huid en je kunt er zelfs mee slapen! In onze niet-poeder producten gebruiken wij veilige alternatieven om de textuur van het product aan te passen.

 

Bevatten de producten parabenen?

Nee, onze producten zijn parabenen-vrij.

 

Zijn de producten dierproefvrij?

De producten van Creative Cosmetics zijn dierproefvrij en diervriendelijk.

 

Ik heb acne, hoe helpt dit product mijn huid?

Onze producten bevatten de werkstof zinkoxide. Zinkoxide werkt ontstekingsremmend. Hierdoor geeft het de ontstekingen rust en helpt het de huid herstellen. De make-up wordt dus een hulpmiddel om de acne te bestrijden.

 

Ik heb rosacea, hoe helpt dit product mijn huid?

In de producten is de werkstof ijzeroxide te vinden. IJzeroxide ondersteund de huid die problemen heeft met de bloedsomloop in het gelaat. Ook helpt de zinkoxide meer om eventuele ontstekingen te remmen. Door deze combinatie helpt de make-up juist om de huid rustiger te maken.

 

Ik heb eczeem, hoe helpt dit product mijn huid?

Onze producten bevatten de werkstof zinkoxide. Deze werkstof stilt jeuk en verkoeld de huid. Hierdoor neemt de wil om te kriebelen af en wordt de make-up een hulpmiddel voor een rustig uitziende huid.

 

Hoe zit het met zonnebrand en mijn make-up?

Met onze producten kun je op je mooist zonnebaden! Wil jij je opnieuw weer beschermen tegen de zon? Dat kun je met een gerust hart doen. Omdat je make-up mooi is samengesmolten met je eigen huidoliën, zal je make-up look niet verdwijnen na het aanbrengen van je zonnebrand. Zo blijf je de hele dag beschermt en mooi stralen. 

 

Is de make-up ook te gebruiken door mensen met geen visagie ervaring?

Jazeker, de make-up bestaat uit pure mineralen. Deze mineralen kunnen gemengd worden met elkaar. Zo lopen producten altijd mooi in elkaar over en krijg je geen harde lijnen. Ook foutjes zijn gemakkelijk te herstellen. Bijvoorbeeld: pak je teveel blush en is jouw hele wang roze? Dan kun je deze altijd mooi vervagen door met de (kabuki) foundationkwast over de blush heen te gaan. Dit kun je net zo lang doen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt.

 

De kwasten 

Wat voor haren hebben de kwasten?

Onze kwasten zijn gemaakt van synthetische haren. Dierlijke haren zijn namelijk hol van binnen. Hierdoor kunnen er gemakkelijk bacteriën in blijven zitten. Onze kwasten werken dus hygiënisch en zijn goed schoon te houden. Ook zijn onze producten dierproefvrij en diervriendelijk.

 

Hoe maak ik de kwasten schoon?

Onze kwasten maak je het makkelijkst schoon met babyshampoo. Babyshampoo is namelijk zacht voor de haren. Gebruik hierbij lauw water. Heet water kan namelijk de lijm laten smelten waar de haartjes meer vast zitten. Ook is het belangrijk om de kwasten liggend te laten drogen. Wanneer je de kwasten namelijk rechtop zet loopt al het water in de kwast.

 

Zakelijk gerelateerde vragen

Wat moet ik doen om verkooppunt te worden?

Je kunt een mail sturen met jouw aanvraag naar info@creativecosmetics.nl.

Wij zullen dan een mail met meer informatie en onze voorwaarden toesturen. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw aanvraag te behandelen.

 

Wat moet ik doen om vlogger te worden?

Wanneer je graag met onze producten wil werken als vlogger kun je ons een mail sturen naar info@creativecosmetics.nl. Wij zullen dan contact met je opnemen. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen jouw aanvraag te behandelen.

 

De verkooppunten 

Waar zitten jullie verkooppunten?

Wij hebben verkooppunten door heel Nederland heen. Je vind al onze verkooppunten hier:

https://www.creativecosmetics.nl/service

Wanneer je graag langs wilt gaan kun je het beste van tevoren even bellen naar het verkooppunt bij jou in de buurt. Zij kunnen dan rekening houden met jouw komst.

 

Waar zijn jullie gevestigd?

Wij zitten zelf gevestigd op Pletterij 25, 2211 JT te Noordwijkerhout. Hier worden onze workshops gegeven en hebben wij ook een winkel. Je kunt hier gewoon binnenlopen voor advies en aanschaf van de producten.

 

Wat zijn de openingstijden?

Wij zijn in Noordwijkerhout geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.30 uur. Op zaterdag zijn wij geopend van 9.30 tot 16.40 uur. Onze verkooppunten door Nederland heen hebben eigen openingstijden en zijn te vinden op de sites van de verkooppunten zelf.

 

Zijn de verkooppunten ook gespecialiseerd in het geven van advies?

Ja, onze verkooppunten hebben bij ons trainingen gevolgd en zijn in het bezit van een afgerond visagie diploma. Zij werken op dezelfde manier als wij in Noordwijkerhout en kunnen jou voorzien van een passend advies.

 

Hebben de verkooppunten alle producten die op de site vermeld staan?

Onze verkooppunten hebben soms een bepaalde selectie aan producten. Mocht je geïnteresseerd zijn in 1 bepaald product, dan kun je ook van tevoren even contact opnemen met het verkooppunt om te vragen of zij het product op voorraad hebben.

 

Is de prijs van de producten overal hetzelfde?

Ja, wij hanteren een vaste prijs voor al onze producten. Wel kan het zijn dat de diensten of aanbiedingen soms verschillen per verkooppunt.Spaarpunten

Hoe werkt het puntensysteem?

Onze online klanten kunnen profiteren van het puntensysteem.

Hiermee spaar je bij iedere euro 5 punten! Bij 250 punten ontvang je € 1,- korting. Deze kun je direct uitgeven maar ook opsparen. Maak dus snel een account aan, zo spaar je automatisch punten.

Maar let op! Het is niet mogelijk om spaarpunten in te leveren bij kortingsacties. Zo is het niet mogelijk om meerdere kortingscodes te combineren.

Benieuwd hoe jij ze kan inleveren? Bekijk dan deze video.

 

 

Ruilen & retourneren 

Hoe kan ik een product ruilen als deze verkeerd geleverd is?

Controleer altijd eerst of je de juiste producten op de factuur hebt staan. Als deze afwijken van de producten die geleverd zijn dan kun je het product terugzenden.

Doe bij de zending een briefje:

‘Dit product is verkeerd geleverd en wil ik graag ruilen voor ….’

Wij sturen het nieuwe product dan toe wanneer wij jou retourproduct hier binnen hebben.

Let op: Wij nemen het product alleen terug mits deze binnen 14 dagen retourgezonden wordt en ongeopend en ongebruikt is, dit i.v.m. de hygiëne.

 

Hoe kan ik een product ruilen dat niet naar wens is?

Wanneer je bij binnenkomst van je bestelling toch denkt de verkeerde kleur te hebben gekozen dan kun je het product terugsturen.

Doe bij de zending een briefje:

‘Dit product wil ik graag ruilen voor ….’

Wij sturen het nieuwe product dan toe wanneer wij jou retourproduct hier binnen hebben.

Let op: Wij nemen het product alleen terug mits deze binnen 14 dagen retourgezonden wordt en ongeopend en ongebruikt is, dit i.v.m. de hygiëne.

Wat moet ik doen als ik een product mis in mijn bestelling?

Controleer altijd eerst of je de juiste producten op de factuur hebt staan. Als deze afwijken van de producten die geleverd zijn dan kun je contact met ons opnemen.

Dit kan via de email: info@creativecosmetics.nl of telefonisch: 0252 745 170 (appen is ook mogelijk).

Wij sturen het missende product dan na.

 

Wat moet ik doen als mijn bestelling nog niet is ontvangen na een aantal dagen?

Controleer hierbij jouw eigen zending. Is de bestelling volledig afgerond? Is de bestelling betaald? En wanneer heb ik de bestelling gedaan?

Wanneer je ontdekt dat jouw bestelling al binnen had moeten zijn, dan kun je contact met ons opnemen via de email: info@creativecosmetics.nl of telefonisch: 0252 745 170 (appen is ook mogelijk).

 

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Wanneer het product ongeopend en ongebruikt is kunnen wij deze terugnemen. Stuur het product naar ons terug en je ontvangt dan binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag terug op jouw rekening.

Doe bij de zending een briefje:

‘Graag ontvang ik mijn aankoopbedrag terug op rekeningnummer: .... ten name van ....
De reden van terugzenden is: ....' 
 

 

Workshop 

Waar wordt de workshop gegeven?

De workshop wordt gegeven bij onze vestiging op Pletterij 25, 2211 JT te Noordwijkerhout.

 

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt 2,5 uur.

 

Wat houdt de workshop in?

Tijdens de workshop wordt informatie gegeven over onze make-up. Stap voor stap behandelen we alle producten en laten we deze zien op modellen. De stappen worden uitgebreid behandeld en er is ruimte voor eventuele vragen. Binnen 2,5 uur leer je werken met onze producten, weet je precies welke producten voor jou geschikt zijn en ontvang je een individueel kleuradvies.

 

Vanaf welke leeftijd is de workshop?

De minimale leeftijd voor onze workshop is 12 jaar. Dit is veelal de leeftijd waarop er begonnen wordt met het experimenteren met make-up. Jong geleerd is oud gedaan.

 

Is de workshopruimte toegankelijk voor mindervaliden?

Onze workshopruimte bevindt zich op de eerste verdieping van ons pand en is bereikbaar via een trap. Mocht dit niet handig zijn, dan denken wij graag mee over de mogelijkheden. Je kunt hiervoor mailen naar info@creativecosmetics.nl of bellen naar 0252 745 170 (appen is ook mogelijk).

 

Is er voldoende parkeergelegenheid?

Rondom het pand hebben wij geruime parkeergelegenheid voor onze klanten. Mocht je met uitzonderlijk vervoer komen dan kun je dit altijd laten weten per email via info@creativecosmetics.nl of per telefoon op 0252 745 170 (appen is ook mogelijk).

 

Moet ik zonder make-up naar de workshop komen?

Nee, onze eerste stap in de workshop is een goede reiniging van het gezicht. Hierbij halen we alle make-up die er nog op zit van de huid af en starten we met een goede verzorging.Kleuradvies 

Kan ik langskomen voor een kleuradvies en zijn hier kosten aan verbonden?

Je bent van harte welkom bij ons in Noordwijkerhout. Wij helpen jou dan graag met het zoeken naar de juiste producten en geven een vrijblijvend kleuradvies. Hier zijn geen kosten aan verbonden.  


 

Heb ik in de zomer een andere kleur foundation nodig dan in de winter?

Dat hangt af van jouw zomerse teint. Wanneer je snel verkleurd in de zon kan de foundation wat te flets worden. Vele gebruiken dan ook een andere kleur foundation. Wanneer je niet tot weinig verkleurt, kun je gerust het hele jaar met een kleur doen.

 

 
Wij verbeteren je make-up look en verbergen je oneffenheden. Cookies verbeteren onze website. Daar ga je toch mee akkoord? Dit bericht verbergen Meer over cookies »