Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
  • Wil jij weten wat jouw huidtype is?
  • En ben jij benieuwd welke huidverzorging jouw huidtype ondersteunt? 

Doe dan de Online Huidtype Test van Creative Cosmetics en vind jouw perfecte verzorging match. Door het beantwoorden van een aantal simpele vragen kunnen wij jou voorzien van online persoonlijk huidadvies!

Het ontdekken van jouw huidtype is van essentieel belang wanneer jij een gezonde en stralende gezichtshuid wilt. Doordat jij weet wat jouw huidtype is, kun jij de juiste natuurlijke verzorgingsproducten kiezen op basis van de behoeften van jouw huidtype. Klik op de onderstaande afbeelding en start de test. 

Klik hier en start de test

Natuurlijke en dierproefvrije huidverzorging

Natuurlijke verzorging is de basis voor een gezonde en stralende huid. Verzorg jouw huid met de natuurlijke en dierproefvrije verzorgingsproducten van Creative Cosmetics voor een dagelijkse dosis reiniging, hydratatie en bescherming.

Wil jij meer weten over onze natuurlijke verzorging? Klik hier en lees Elma’s Blog.

Extra hulp nodig? Maak dan gebruik van onze Online Service mogelijkheden, de experts van Creative Cosmetics zitten klaar om jou verder te helpen. Klik hier en neem contact op met onze Online Service.