Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Creative Cosmetics was het eerste natuurlijke product waarmee ik in aanraking kwam tijdens mijn ziekte. Door het enthousiasme van Elma ben ik met de opleiding begonnen en de producten zijn zo ontzettend fijn dat ik er voor 100% achter staat. Tijdens de opleiding kwam ik er achter dat ik in de salon volledig me creativiteit kon laten gaan.

Daarnaast vind ik het heel erg belangrijk om o.a. kankerpatiënten te laten stralen en ook tijdens ziekte je weer helemaal vrouw te voelen. Ook als je ziek bent mag je stralen. Chemotherapie is een ingrijpende behandeling, met veel onzekerheden. Daarom geef ik als ervaringsdeskundige workshops (ook 1-op-1) over uiterlijke verzorging bij kanker.

De lijn van Creative Cosmetics is natuurlijk zonder belastende toevoegingen, geschikt tijdens het gebruik van intensieve medicatie en chemotherapie.

Geopend op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
Alleen op afspraak

Website Bliss Cosmetics
Facebook Bliss Cosmetics
Instagram Bliss Cosmetics

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »