Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
Uw winkelwagen:
Totaal

Mijn huid reageert op natuurlijke verzorging

Paraffine verzorging en de natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics kun je vergelijken met bolletjes brood. Een paraffine verzorgingsproduct is vergelijkbaar met een wit bolletje brood. Het smaakt lekker, maar het is inhoudsloos. 

Een verzorgingsproduct van Creative Cosmetics is vergelijkbaar met een volkoren bolletje brood. Het smaakt heel anders dan een wit bolletje brood en het bevat werkstoffen die goed zijn voor het lichaam. Wanneer je gewend bent aan het eten van witbrood en je maakt een overstap naar volkorenbrood reageren je darmen hier in eerste instantie ook anders op. Maar op de lange termijn is het beter voor je darmen en voor je lichaam. Klik hier en lees verder.

Welk verzorgingsproduct past bij mijn huidtype?

Wil jij de overstap maken van paraffine verzorging naar de natuurlijke verzorging van Creative Cosmetics? Dan adviseren wij het volgende: 

Start met een milde en hypoallergene crème waar de huid langzaam aan kan wennen: de Sensitive Repair Fluid. Wanneer je de Sensitive Repair Fluid gebruikt is er een verminderde kans op overgevoeligheid dan wel een allergische reactie. De Sensitive Repair Fluid is een mooie, luchtige crème om mee te starten. De zachte crème heeft milde ingrediënten waar zelfs de meest gevoelige huid goed tegen kunnen.


Disclaimer: Binnenkort is het mogelijk om onze huidverzorging te testen door middel van samples.