Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Wil jij met natuurlijke en minerale producten werken of deze verkopen in jouw leuke winkelconcept, salon of als visagist?


Vanaf nu kun je de producten van Creative Cosmetics afnemen, hiermee gaan werken en verkopen!

Meer omzet met Creative Cosmetics

Ben jij een fan van onze organic, vegan en dierproefvrije producten, en wil jij jouw klantenbase kennis laten maken met deze producten?


Jij kan nu ook onze producten inkopen tegen inkoopprijs.
Je kunt de producten inkopen om er mee te gaan werken en je kunt ze ook verkopen in jouw salon. Hiermee kun jij meer omzet genereren.


Het fijne van de Creative Cosmetics producten is: de producten verkopen zichzelf.
Na een scherpe screening waarin wij jouw onderneming naast onze visie leggen, kunnen wij een keuze maken of het voor zowel jou en jouw onderneming als voor Creative Cosmetics een goede keuze is om een samenwerking aan te gaan.

Waarom? Daarom!

Creative Cosmetics is al 6,5 jaar een voorloper op het gebied van natuurlijke en minerale make-up en huidverzorging. Wij hebben al zoveel vrouwen geholpen met het creëren van een dagelijkse make-up look tot aan de beste verzorging voor vrouwen met een gevoelige huid.

Daarnaast zullen wij altijd blijven vernieuwen en zullen er iedere keer nieuwe producten op de markt komen. Onze producten zijn natuurlijk en dierproefvrij.

Bestellen via Orderchamp

Je kunt onze producten inkopen bij de wholesale marketplace Orderchamp. Dit is een B2B online Marketplace waar merken en retailers met elkaar worden verbonden. Zij stellen moderne technologie beschikbaar aan kleinere bedrijven zodat ook zij kunnen profiteren van de voordelen die normaal alleen zijn weggelegd voor grote spelers.


Je kunt je gratis aanmelden om toegang te krijgen tot dit platform, klik hier en open de winkel op Orderchamp van Creative Cosmetics.

 

Meld je hier aan en bekijk direct de mogelijkheden.

 

Producten verkopen van Creative Cosmetics ingekocht via Orderchamp?

Bekijk dan de aanvullende voorwaarden van Creative Cosmetics hier.

 

Mocht je nog vragen hebben, twijfel dan niet langer en stuur een e-mail naar [email protected].