Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Boek jouw Creative Experience in 's-Hertogenbosch of Creative Cosmetics Workshop in Noordwijkerhout 

Wat leuk dat jij kennis wilt maken met Creative Cosmetics. Kijk hieronder voor meer informatie over:

 

CREATIVE EXPERIENCE IN 'S-HERTOGENBOSCH

Wij ontvangen jou graag in onze nieuwe Creative Store in 's-Hertogenbosch. Hier kun je langskomen voor een Creative Experience. De Creative Experience reserveer je via onze Online Agenda zodat je zeker weet dat wij een top visagiste hebben klaar staan voor advies over minerale make-up en natuurlijke verzorging. Daarnaast is er ook ruim de tijd om al jouw vragen te beantwoorden.

Vanuit onze passie voor make-up en verzorging willen wij iedereen zijn eigen schoonheid laten ontdekken. Natuurlijk jezelf zijn is het belangrijkste wat er is, wij geloven dan ook dat schoonheid verder gaat dan alleen het uiterlijk. Als jij je bewust wordt wat gezonde cosmetica doet met jouw huid en jij je eigen schoonheid ontdekt, ontdek je de beste versie van jezelf en dat ga je uitstralen.

Met de Creative Experience bieden wij jou de mogelijkheid om je natuurlijke schoonheid te ontdekken met onze minerale make-up en natuurlijke verzorging. Door een afspraak te maken via de Online Agenda reserveren wij tijd voor jou zodat jij kan ontdekken wat Creative Cosmetics voor jou kan betekenen. De kosten van de Creative Experience zijn 25 Euro, deze 25 Euro wordt gelijk omgezet in 25 Euro shoptegoed die je kunt besteden in de winkel aan natuurlijke verzorging en/of make-up.

Tijdens de Creative Experience is er voldoende tijd om al jouw vragen te stellen over minerale make-up en natuurlijke verzorging. Daarnaast geeft een van onze visagisten jou een persoonlijk kleuradvies. De volgende producten komen tijdens de Experience aan bod:

  • Natuurlijke verzorging
  • Foundation
  • Concealer
  • Retoucher
  • Blush
  • Bronzer
  • Highlight
  • Finishing Touch
  • Oogschaduw
  • Lipstick / Lipgloss

Wil jij meer weten over de Creative Experience in 's-Hertogenbosch? Klik hier en bekijk snel meer.


Liever persoonlijk contact! Dat kan! Stuur een bericht via WhatsApp naar 0252 745 170 of mail naar [email protected] Het team van Creative Cosmetics helpt jou graag verder.

 

WORKSHOPS IN NOORDWIJKERHOUT

Onze workshops worden momenteel gegeven voor kleine groepen (2 personen of 4 personen, uit hetzelfde huishouden). Dit maakt het mogelijk om Corona Proof workshops te kunnen geven. Wij houden ons dan ook strikt aan de maatregelen waardoor je met een veilig en fijn gevoel een workshop kunt volgen.

Wil jij meer weten over de Creative Cosmetics Workshop in Noordwijkerhout? Klik hier en bekijk snel meer.

Heb je een vraag over onze workshop? Of lukt het niet om een reservering te plaatsen? Neem dan contact met ons op een stuur een e-mail naar [email protected] of bel naar 0252 745 170.

 

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »